“2019 Yılı Hizmet İçi Eğitim Programı”  kapsamında Üniversitemiz akademik ve idari personele yönelik  TKYS (Taşınır Kayıt ve Yönetim Sistemi) ve MYS (Mali Yönetim Sistemi) eğitimi düzenlendi.

Düzenlenen eğitimin ilk basamağı Prof. Dr. Erdoağan BÜYÜKKASAP Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleşti.  Türkiye İç Kontrol Enstitüsü Başkanı Dr. Berkan Kaya  tarafından verilen eğitime Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Uğur  Nalcıoğlu, Türkiye  İç Kontrol Enstitüsü Başkan Yardımcısı İlknur Tunç,  Üniversitemiz tüm akademik ve idari birimlerde görev yapan  harcama yetkilileri, fakülte  ve yüksekokul sekreterleri, şube müdürleri ve birim kalite sorumluları katıldı.  Gerçekleşen eğitimde yeni dönemde üniversitelerde etkili yönetim teknikleri  (iç Kontrol- kalite Yönetim  sistemi-startejik  plan )  anlatıldı.

Program sonunda Rektör yardımcımız Prof. Dr. Ahmet Uğur Nalcıoğlu, katkılarından dolayı  Dr. Berkan Kaya’ya hediye takdim etti.

Program kapsamında 13.03.2019 tarihinde Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi  Starteji Geliştirme Daire Başkanlığı tarafından taşınır kayıt ve yönetim sistemi, kamu personel harcamamaları yönetim sistemi, mali yönetim sistemi eğitimi verilecek.

Editör: Doğu Gazetesi