ETSO Başkanı Polat, Erzincan Organize Sanayi Bölgesinin Fiber optik altyapısı, doğalgazı, su depolar, su kanalları, şap merkezleri ile bölgenin cazibe merkezlerinden bir tanesidir” dedi.
Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selçuk Polat Organize Sanayi Bölgesinde yapılan ve yapılacak çalışmalar yaptığı açıklamasında; “ Erzincan Ticaret ve Sanayi Odasının seçimlerinden sonra seçildiğimiz ilk gün itibariyle, Erzincan’ımıza neler yapabiliriz Erzincan’ımıza neler kazandırabiliriz arayışı içerisinde olduk.
Bu konuyla ilgili olarak Erzincan’ımız için çok önemli olan ve hızla büyüyerek, diğer bölgelerde ki sanayilere örnek olan Erzincan Organize Sanayi Bölgemiz Müdürü Ergül Kolak ile bir araya gelerek, OSB’deki sorunları problemleri ve yapılacak olan çalışmaları ele aldık. Erzincan OSB’de tespit ettiğimiz ilk sorunlardan bir tanesi sanayi bölgemizde asfalt oldu ve sanayi bölgemize yaklaşık olarak 5 km’lik bir asfalt çalışması yapıldı. Burada Erzincan Valimiz Abdurrahman Akdemir asfalt konusunda bizlere çok destek oldular. Sanayi bölgemizde ki diğer bir sıkıntı ise güvenlik sıkıntısıydı birkaç tane müteşebbisimiz orada hırsızlık olayları ile karşılaşmışlardı. 
OSB’nin güvenliği Erzincan Emniyet Müdürlüğümüzün ortak çalışması ile birlikte, bölgemizde ortaklaşa bir MOBESE sistemine geçilecek ve birçok Organize Sanayi Bölgesinde olmayan projelerden biri olacak. Giriş nizamiyesi ile bazı sıkıntılarımız vardı bu sıkıntıları da OSB Bölgesi Müdürü Ergül Kolak ile birlikte görüşerek, gerekli çalışmalara başladık. Erzincan Organize Sanayi Bölgemiz de çeşitli bölgelerden olan girişleri tek bir nizamiye düşürerek giriş ve çıkışları kontrollü bir hale getirmeyi düşünüyoruz.
Erzincan Organize Sanayi Bölgemiz bölgemizde ki diğer Organize Sanayi Bölgelerine göre çok çok iyi başarılı çalışmalara imza atan ve çok büyük istihdamlar sağlayan bir Organize Sanayi Bölgemiz var Fiber optik altyapısı, doğalgazı, su depoları 50 megabaytlık şap merkezi ile bölgenin cazibe merkezlerinden bir tanesidir.
Biz Erzincan Organize Sanayi Bölgemizde ki çalışmalarımıza aralıksız olarak devam ediyoruz. Erzincan’ımız için önemli olan ve birçok istihdam sağlayan Organize Sanayi Bölgemizde ki yatırımcılarımız ile sık sık bir araya gelerek, toplantılar düzenliyoruz ve çalışmalarımızı eksiklerimizi bu yönde ayarlıyoruz. Bundan sonrada çalışmalarımıza aralıksız olarak devam edeceğiz. Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası olarak, bölgemizde yatırım yapmak isteyen tüm işadamlarımızı bölgemize davet ediyorum” dedi. 
Editör: Doğu Gazetesi