Erzincan İl Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Şube Müdürü Yıldız Ertunç‘un başkanlığında gerçekleşen çalışma kapsamında devam eden proje tanıtımı ve rehberlik çalışmaları İliç ilçesi ile sürdürüldü. İliç İlçesi Kaymakamı Ertuğrul Örnek ziyaret edilerek hem yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi verildi hem de ilçenin eğitim planı hakkında bilgi alışverişi yapıldı.

Ardından Anagold madencilik Ortaokulunda gerçekleşen atölye çalışmasıyla katılımcı öğretmenlere uygulamalı proje tanıtımı yapıldı. Öğleden sonra İliç İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Mutlu’nun da katılımıyla gerçekleşen toplantıda ilçedeki tüm öğretmenlere yönelik proje tanıtım sunuları ve bilgilendirmeler gerçekleştirildi.

Erzincan İl Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Şube Müdürü Yıldız Ertunç ve İliç İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Mutlu ile birlikte İliç İlçesinde bulunan tüm okullar gezilerek yapılan çalışma ve projeler hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.

Öğretmenlerin proje hazırlama sürecinde yaşayabilecekleri her hangi bir sorun veya bilgi edinmek için AR-GE Biriminden tereddüt etmeden yararlanabilecekleri hatırlatılırken toplantı katılımcılara teşekkür edilerek sona erdirildi.

Editör: Doğu Gazetesi