PTT, 25-31 Aralık tarihlerinde bireysel müşterilerce postaya verilecek yurt içi APS kurye ve posta kargosu gönderi ücretlerine yüzde 25 indirim uygulayacak.

Yeni nesli SMS kültüründen kurtarmak ve vatandaşa yazma alışkanlığını kazandırmak amacıyla da bu yılbaşı öncesi üç değişik türde hazırlanan yılbaşı tebrik kartı dağıtımına da başladı.

PTT teşkilatı özel günlerde, milli ve dini bayramlar ile yılbaşı öncesi geleneksel hale getirdiği kargo indirimi ve ücretsiz tebrik kartı dağıtımını bu yılbaşı öncesi de vatandaşa uygulayacak.

YÜZDE 25'LİK İNDİRİM 25 - 31 ARALIK'TA

Erzincan PTT Başmüdürü Metin Ağdaş, vatandaşın ilgi ile takip ettiği kargo indirimi uygulamasının bu yılbaşı öncesi de uygulanacağını kaydetti. Yüzde 25'lik kargo indirimi uygulamasına ilişkin Ağdaş, şunları aktardı:

"PTT Genel Müdürlüğümüzün 6 yıl önce başlattığı özel günlerde, milli ve dini bayramlarda yılbaşı 5 gün öncesinde kargo indirimi yapıyor. Kargoda gişeden gelip kargo vermek isteyen müşterilerimize yüzde 25 indirim uygulanıyor. Yüzde 25 indirimimiz yılbaşı için 25 Aralık'ta başlayacak 31 Aralık'a kadar devam edecek. Bu süre zarfında PTT gişelerine müracaat eden tüm müşterilerimiz yüzde 25'lik kargo indiriminden faydalanacak. Bu PTT'nin klasikleşen hizmetleri arasında yer aldı. Bu vatandaşlarımız tarafından ilgi ile izlenip ilgi ile takip ediliyor.

"AMAÇ; YENİ NESLİ SMS KÜLTÜRÜNDEN KURTARMAK"

Ayrıca ücretsiz tebrik kartı dağıtımının da bu yılbaşı öncesi başladığını belirten Ağdaş, "Amaç, özellikle yeni nesli SMS kültüründen kurtarmak" diyen Başmüdür Metin Ağdaş, "Ücretsiz tebrik katı dağıtımının amacı da yazma alışkanlığını kazandırmak özellikle yeni nesli SMS kültüründen kurtarmak. Okullara ücretsiz olarak dağıttığımız kartları PTT gişelerinden de vatandaşımıza gönderim ücreti vatandaştan olmak üzere postalıyoruz. Eskiden olduğu gibi vatandaşımızın yazma alışkanlığını tekrar kazandırmak ve geliştirmek amacıyla bu kartlar ücretsiz olarak dağıtılıyor. Tebrik kartı gönderim ücreti 1 Lira 40 Kuruş" dedi.

Editör: Doğu Gazetesi