Refahiye Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı ve Refahiye Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen ve geleneksel hale getirilen Refahiye Kültür ve Bal Festivalinin hazırlık çalışmalarına start verildi.Bu yıl 15. düzenlenecek olan Refahiye Kültür ve Bal Festivali 11 Ağustos Pazargünü yapılacak.Refahiye Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mahmut Kumbar, festival hazırlıklarına başladıklarını ve çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü söyledi.Başkan Kumbar, tüm Erzincanlıları festivale davet etti.
 11. Refahiye Dostluk ve Futbol Turnuvasının finalistleri belli oldu. Finalistler şampiyonluk maçını Refahiye'de oynayacak.Refahiye Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından bu yıl 11. düzenlenen Refahiye Dostluk ve Futbol Turnuvasında, C.Ş Bayazıtspor ve Yıldızörenspor finale adlarını yazdıran takımlar oldu. 11. Refahiye Dostluk ve Futbol Turnuvasının şampyonluk karşılaşması C.Ş Bayazıtspor ve Yıldızörenspor arasında 10 Ağustos Cumartesi günü Refahiye'de oynanacak.
Yarı final maçlarında Dolaylıspor 2 - 0 mağlup eden C.Ş Bayazıtspor ve M.Kalkancıspor'u 1 - 0 mağlup eden Yıldızörenspor finale çıkan takımlar oldular 
Editör: Doğu Gazetesi