Aynı zamanda;Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi APS/Kurye gönderilerinde kullanılacak olan “Kişisel Pullar Rektörlüğe teslim edildi.

Erzincan  PTTBaşmüdürü  tarafından hazırlanan kişisel pulu  takdim eden Erzincan PTT Başmüdürü Metin AĞDAŞ, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi  Rektörü Prof. Dr. Akın LEVENT’e ziyarette  Kişisel Pul ile anılarımıza değer katarak bu görselleri hatıra amaçlı kullanarak müşterilerimize özel değerler kazandırıyoruz.

Ayrıca;  PTT’nin verdiği hizmetler  hakkında bilgiler vererek, vatandaşa daha kaliteli ve en iyi hizmeti verebilmek için gayretle çalıştıklarını ifade etti.

Rektör Prof. Dr. Akın LEVENT, PTT Başmüdürlüğü tarafından kendisine hediye edilen kişisel pul hediyesinden dolayı memnun olduğunu belirterek, “Böyle bir jest bize moral ve motivasyon verdi. Fotoğrafımız posta pulu haline getirilerek bizlere takdim edildi.

Böyle güzel bir hizmetten dolayı  PTT Genel Müdürümüze ve  Erzincan PTT Başmüdürü  şahsında ve ekip  çalışanlarına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör: Doğu Gazetesi