Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından eylül ayında Erzurum'da düzenlenen Atlı Cirit 1. Lig'e Yükselme B Grubu müsabakalarında ipi göğüsleyen Erzincan Fatih Atlı İhtisas Spor Kulübü çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Erzurum cirit sahasında gerçekleştirilen ve 3 gün devam eden müsabakalarda grupta bulunan takımları puanlamada geride bırakan Erzincan Fatih Atlı İhtisas Spor Kulübü, elde ettiği birincilik ile bir üst lige çıkmaya hak kazandı.

Kulüp sporcuları kentte bulunan cirit sahasında müsabakalar için antrenmanlara devam ediyor.

Erzincan Fatih Atlı Cirit İhtisas Spor Kulübü Başkanı Halil Batur, yaptığı açıklamada, hedeflerinin 1. Lig'de Erzincanlılara şampiyonluğu yaşatmak olduğunu söyledi.

Müsabakalarda önemli bir başarı elde ettiklerini belirten Batur, şöyle konuştu:

"Kulübümüzü 2009 yılında kurduk. O günden bu tarafa çalışmalarımıza devam ediyoruz ve meyvelerini almaya başladık çok şükür. Gurup birincisi olarak Erzincan'ı 1. Lig'de temsil etmeye hak kazandık. Bu şimdiye kadar kazanmış olduğumuz önemli başarılardan biri. Bundan sonra çalışmalarımıza devam edeceğiz. Şehrimize yakışır şekilde mücadele ederek Erzincan'a 1. Lig'de şampiyonluk yaşatmak istiyoruz. Bunu yaşatmak için de elimizden gelen çabayı gösteriyoruz."

Batur, taraftar desteğinin başarıda önemli bir payı olduğunu sözlerine ekleyerek vatandaşları müsabakalara davet etti.

Editör: Doğu Gazetesi