Meydanı  terk etmeyen vatandaşların bir takım ihtiyaçları Kamu Kurum ve kuruluşları tarafından karşılanıyor.  Erzincan Erzincan Şavaklılar Derneği’de destek amacıyla demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara tulum peyniri ve lavaş ikram etti.

Erzincan Şavaklılar Derneği Başkanı Celal Yılmaz, daima devletin ve milletin yanında olduklarını ifade ederek, demokrasi nöbetlerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ikinci bir emrine kadar sürdüreceklerini söyledi.

Başkan Yılmaz açıklamasında; “15 Temmuz darbe teşebbüsü nedeniyle 16 gündür meydanları dolduran Erzincan’lılara Erzincan Şavaklılar Derneği olarak yaklaşık 4 bin kişiye Tulum Peyniri ve lavaş ikram ettik. 15 Temmuz'dan bu yana milli irademiz, demokrasimiz ve geleceğimiz için meydanları boş bırakmayan, gecesini gündüzüne katarak vatanına sahip çıkan aziz hemşehrilerime teşekkür ediyorum.

Meydandaki vatandaşlarımıza bu kutsal nöbetlerinde Şavaklılar Derneği olarak bizler de ikramlarda bulunuyoruz. Sağ olsun bu akşamki nöbetimizde üyelerimiz olan gençlerimiz de bizlere yardımcı oldular. Desteklerinden dolayı onlara da teşekkürlerimizi sunuyorum. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin” dedi.   

Editör: Doğu Gazetesi