Üzümlü Belediyesi'nde başkanlık devir teslim töreni düzenlendi. Üzümlü Belediyesi Başkanlık Makamında düzenlenen törene; AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, Belediye Başkanı Ahmet Sazlı, Eski Belediye Başkanı Sami Sertadım, AK Parti İl Başkanı Burhan Çakır, AK Parti İlçe Başkanı Selami Karatepe, meclis üyeleri, partililer, belediye çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

               Devir teslim töreninde ilk olarak konuşan Sami Sertadım, 5 yıllık hizmetin ardından görevi yeni Başkan Ahmet Sazlı'ya vermenin mutluluğunu yaşadığını ifade edere “2009 yılında göreve geldiğimiz günden itibaren ilçemize en iyi hizmeti vermek için personelimizle birlikte çalıştık. Bu dönem içerisinde başarılı çalışmalara imza attığımızı düşünüyorum. İnşallah halkımız bizden memnun kaldı. Artık görev sırası yeni Başkanımız Ahmet Sazlı’da. Kendisine ve ekibine başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun.” dedi.

Başkanlık görevini devralan Ahmet Sazlı ise hizmet için göreve geldiklerini belirterek “Biz seçim öncesi başkanlığa değil hizmet için bu göreve adayız demiştik. Halkımız bizi destekleyerek göreve getirdi. Üzümlü’de AK Parti olarak üst üste üçüncü dönemi kazandık. Bu dönemde aldığımız oy rekor sayıda idi. İnşallah 10 yıldır süren AK hizmetleri artırarak ilçemizde devam ettireceğiz. AK parti ülkemizi her geçen gün geliştiriyor, büyütüyor, güzelleştiriyor. Bizim de her yaptığımız işte mutlaka hem hizmet, hem de millet olacak. Biz bu felsefeyi benimsiyoruz. Sayın Başbakanımız, “Ben, size hizmetkar olmaya geldim” diyor. Bende seçim öncesinde "Sayın Başbakanımızın bir belediye başkan adayı olarak Ben de size hizmetkar olmaya geliyorum" demiştim. Şimdi Başkan seçildim ve Üzümlü'ye hizmetkar olacağım. Benden önce görev almış tüm başkanlarımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni görevimizle birlikte hayırlı ve güzel çalışmalar yapmayı rabbim bize nasip eder inşallah. Herkese teşekkür ediyorum” Dedi.

Başkan Sazlı'nın konuşmasının ardından Milletvekili Karakelle ve Burhan Çakır'da teşekkür konuşması yaptı. Ardından dua edilmesi ile birlikte devir teslim töreni gerçekleşti ve yeni Belediye Başkanı Ahmet Sazlı alkışlarla görevini devraldı.
     
Editör: Doğu Gazetesi