14 Haziran 2018 tarihinde Hakkâri ili kırsalındaki bir üs bölgesine Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) mensuplarınca, güvenlik kuvvetlerimize karşı yapılan bir hain saldırı sonucu ağır yaralanan ve Van da tedavi gördüğü hastanede şehit olan Erzincanlı sözleşmeli Er Resul Bayracı için memleketi Erzincan’ın Tercan İlçesinde Mevlid-i Şerif okutuldu.


Düzenlenen Mevlid-i Şerif programına Erzincan Valisi Ali Arslantaş, 3. Ordu Harekât Kurmay Yarbaşkanı Tuğgeneral Halil Soysal, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Tercan Kaymakam Vekili Eyyüp Güngör, Tercan Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz, kamu kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, şehit yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Mevlid-i Şerif programında şehit Resul Bayracı ve tüm şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim tilaveti verilerek, okunan duâlar tüm şehitlerimizin ruhuna ithaf edildi.


Programda şehit yakınları ile görüşen Erzincan Valisi Ali Arslantaş, okunan Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şeriflerin ardından şehit Resul Bayracı ve tüm şehitlere Allah’tan rahmet, yakınlarına ise başsağlığı diledi.

Editör: Doğu Gazetesi