Bugün yapılacak karşılama töreniyle Erzincan’da seçim startını vereceklerini belirten AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci yaptığı basın açıklamasında; "Cumhurbaşkanlığı ve 27. dönem Milletvekilliği seçimlerinde genel merkezimizin değerlendirmesi sonucunda AK Parti Erzincan Milletvekili Adaylarımız Süleyman Karaman ve Burhan Çakır olarak belirlendi.

                AK Parti Erzincan il teşkilatımız olarak seçim startımızı bugün AK Parti Erzincan Milletvekili Adaylarımız ile birlikte yapacağımız etkinliklerimizle vereceğiz.  Bugün ilk olarak AK Parti Erzincan 27. dönem Milletvekili Adaylarımız Süleyman Karaman ve Burhan Çakır'ı Erzincan Havalimanında karşılayacağız. Hemşehrilerimiz AK Parti Erzincan Milletvekili Adaylarımız Süleyman Karaman ve Burhan Çakır'ı bugün saat 14.00’da karşılamak üzere tüm teşkilatlarımızı ve halkımızı Erzincan Havalimanına davet ediyorum.

                Karşılama törenimiz için parti önü, dörtyol ve Terzibaba Camii önünden saat 13.00’da araçlarımız kalkacaktır. Erzincan Havalimanı'nda saat 13.30’da yapacağımız karşılamanın ardından saat 16.00’da Halitpaşa caddesinden esnaf ziyaretlerimize başlayacağız.

                Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde yeni bir çağın başlayacağı bu seçim dönemimizde ülkemizin kalkınma hamlesine daha güçlü ve daha sağlam adımlarla devam edeceğiz. AK Parti Erzincan birinci sıra Milletvekili Adayımız Süleyman Karaman, ülkemizde yaptığı girişimler ve üstlendiği görevlerle daima göğsümüzü kabartan bir hemşehrimiz olmuştur. İkinci sıra Milletvekili Adayımız Burhan Çakır ise teşkilatımızda il başkanlığı yapmış bir seçim sürecini başarıyla geçirmiş bir yol arkadaşımızdır. Her iki adayımızın başta Erzincan ve ülkemiz için kendinden emin adımlarla ilerleyeceğinden şüphemiz yoktur.

                 AK Parti hükümetimiz döneminde çağ atlayan ülkemiz 2023 hedeflerine 27. dönem seçimlerinin ardından daha güçlü bir şekilde ilerleyecektir. Dünya lideri, mazlumların dinmeyen sesi Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde AK Parti olarak gece gündüz demeden daha güçlü bir Türkiye için durmak yok yola devam diyoruz. Hep birlikte şehrimizin milletimizin ülkemizin bekası için çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Editör: Doğu Gazetesi