Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Prof. Dr. Erdoğan BÜYÜKKASAP  Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Uğur Nalcıoğlu,  Çelebi Havacılık Holding Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Kaya, Çelebi Havacılık Holding Eğitim Müdürü Nagihan Ekener, öğretim elemanları, mezun olan öğrencilerin aileleri ve davetliler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Ali Cavit Çelebioğlu Sivil Havacılık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İlhami Yücel, mezun öğrencileri tebrik ederek, “Sizlere iş hayatınızda başarılar diliyorum” dedi.

Çelebi Havacılık Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kaya ise “Hedefinizi yüksek tutun, hiçbir engel tanımayın. Emek vererek, yorularak zirveye tırmanın. Hepinizi tebrik ediyorum” diye konuştu.

Çelebi Havacılık Holding Eğitim Müdürü Nagihan Ekener da yaptığı konuşmada mezuniyet töreninde bulunmaktan dolayı mutluluğunu dile getirerek, “Hocalarımıza, ailelerimize ve öğrencilerimize verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. A. Uğur Nalcıoğlu da yaptığı konuşmada Çelebi Havacılık Holdinge üniversitemize sağladığı katkılardan dolayı teşekkürlerini ileterek mezun öğrencileri tebrik etti ve öğrencilere iş hayatında başarılar diledi.

Yapılan konuşmaların ardından Ali Cavit Çelebioğlu Sivil Havacılık Yüksekokulunu birincilikle tamamlayan Kübra Nur Cingöz mezuniyet kütüğüne isminin bulunduğu plakayı çakarken, dereceye giren öğrencilere plaket ve ödül takdimi yapıldı.

Plaket ve ödül törenini ardından mezun olan öğrenciler hep birlikte mezuniyet yemini ettikten sonra keplerini havaya fırlattı.

Program mezuniyet pastasının kesimi ile son buldu.

Editör: Doğu Gazetesi