Uğur ailesi hepiniz hoş geldiniz diyerek konuşmasına başlayan kurucu başkan Zeynep Akdağ konuşmasının devamında; “Bizlere en değerli varlıklarınız yavrularınızı emanet ettiniz. İnşallah bizlerde sizlere layık olmuş ve çocuklarınızı istediğiniz yerlere taşıyabilmişizdir. Bir eğitim kurumu olarak değil büyük bir aile olarak gördük ki çocuklarınızı bizlere emanet ettiğiniz günden itibaren onlara sadece ders çalış bilgilerini artır değil, aynı zaman da Ulu Önder Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Muasır medeniyetler düzeyine çıkarmaya çalıştık. Sizler bizlerin her zaman yanımız da oldunuz. Özellikle çocuklarımız 12’nci sınıfta çok yıprandılar onlara elimizden geldiği kadar destek olduk sizlerde bizlere destek oldunuz her şey için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

 

58 mezun veren Erzincan Uğur Temel Lisesi  12’ci sınıf öğrencilerine temsili olarak hazırlanan diplomaları öğretmenleri tarafında verilirken ailelerin mutluluğu ayrıca değer kazandı.

12’nci sınıf öğrencisi Dilay Büyükbaş yaptığı kısa açıklamada; “Bizlerden hiçbir emeğini esirgemeyen öğretmenlerime ve daima yanımızda olan aileme çok teşekkür ederim” dedi.

Mezun olan 12’nci sınıfların bayrağı 11’nci sınıflara devri ve mezuniyet andının hep birlikte okunmasından sonra adet haline gelen kep fırlatma ile aileler mezun çocukları ile birlikte resim çekilerek günün önemini pekiştirdiler.

Mezuniyet töreni daha sonra öğrenci ve öğretmenlerin katılımı ile akşam saatlerinde tertiplenen balo ile doyasıya eğlendiler.

Erzincan Otel’de düzenlenen mezuniyet törenine kurucu başkan Zeynep Akdağ, Erzincan Uğur Temel Lisesi öğretmenleri, mezun öğrenciler ve veliler katıldı.

 

Editör: Doğu Gazetesi