31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri için Siyasi Partilere müracaatlarda devam ediyor. Erzincan’lı iş adamlarından Suhabi Okumuş AK Parti’den Erzincan Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı için resmi müracaatını yaparak Parti toplantı salonunda basın açıklaması yaptı. Suhabi Okumuş basın açıklaması öncesinde AK Parti İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci’yi makamında ziyaret etti. Suhabi Okumuş ziyaret sonrası Ak Parti Erzincan Teşkilat başkanı Enver Karaağaç ve Seçim İşleri Başkanı Rahşan Külünk de katılımı ile basın açıklaması yaptı.

Suhabi Okumuş Basın Açıklamasında şunları ifade etti; “Değerli Erzincanlılar, Sevgili İş Arkadaşlarım ve Ailem. Kıymetli Basın Mensubu Arkadaşlarım, Hepinizi Muhabbetle Selamlıyorum.

1970 Erzincan doğumluyum. İlk ve orta öğretimimi Erzincan’da tamamladım. İktisat Fakültesin den Lisans eğitimimi tamamladıktan sonra Halen Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Hukuk Fakültesinde Yüksek Lisansımı yapmaktayım. Erzincan’da; Hizmet, Tarım, hayvancılık ve gıda sektörlerindeki faaliyetlerimiz ile birçok istihdam sağlarken aynı zamanda medya sektöründe de hizmet veriyorum. Evli ve 3 çocuk babasıyım.

BEN DİYORUM Kİ;

Hizmet Yürek İster, Cesaret İster Emek İster. Rabbimiz Nasip Etti, Bizler Bu Şehre Yıllarca Farklı Hizmetler Sunduk. Sofralarda Aş Olduk. Geleceğe Işık Tuttuk. Bu Şehrin İnsanlarına Umut Olduk Sevgi Olduk Çare Sunduk. Bizler Bu Şehrin Manevi Havasıyla Uzunca Yıllar Ruhumuzu Arındırdık.

Mevlana’nın Dediği Gibi; Hamdık, Piştik ve şimdi Bu Şehir İçin Yanmayı Göze Aldık.Ne Kimseyi Kendimizden Hakir Görürüz Ne De Kendimizi Başkalarından Üstün.Çünkü Biz Gönüller Yıkmaya Değil Gönüller Yapmaya Talibiz.

Bu Şehre Olan Aşkımızı Bu Şehre Sağladığımız Katma Değerlerle Zaten İspat Ettik. Tarımda, Sağlıkta, İnsan Kaynakları Alanında, Üretimde, Hizmette Bu Şehre Çok Faydalar Sağladık. Ama Bu Şehir İçin Ne Yapsak Azdır. Çünkü Bizler Bu Şehirde Kazandık. İlkemiz Bu Şehirde Kazandıklarımızı Bu Şehirde Yeniden Yatırımlara Dönüştürmektir. Böylece Yeni İş Alanları Oluşturmak Üretimi Artırmak Ve Bu Şehrin İnsanlarına Yeni İstihdam Alanları Oluşturmaktır. Karanlık Tünellere Bir Mum Işığı Yakabilmenin Mutluluğunu Hissedebilmek Bizim İçin En Büyük Onurdur.

Poli Şirketler Gurubu Olarak Üretirken, İş Gücü Ve İstihdam Oluştururken, Pazarlama Ağları Kurarken Hep Devletimizin Yanında Olduk. Kutsal Vatan Topraklarında Attığımız Her Adımda Yasalara Kanunlara Sürekli Uyduk. Şu Ana Kadar Erzincan İli Sınırları İçerisinde Ve Erzincan Dışında Toplam 4.000 kişiye İş İstihdamı Oluşturmayı Sağladık. Bize Böylesine Önemli Bir Misyon Yükleyen Rabbimize Şükürler Olsun.

Ve Biz Artık Kocaman Bir Aileyiz.

Ekonomik Anlamda Sağladığımız Başarıları Can Erzincan’ımızın Yönetiminde De Sağlayacağımıza Ekip Olarak İnanıyoruz. Onun İçin Bugün Huzurlarınızdayım. 31 Mart 2019 Pazar Günü Yapılacak Mahalli Seçimlerde Şehrim Adına Belediye Başkanlığına Aday Adayı Olmayı Ekibimizle Kararlaştırdık. Büyüklerimizle İstişare Ettik Onlarında Onaylarını Ve Hayır Dualarını aldık.

Şimdi Buradan Tüm Can Erzincanlılara Seslenerek Diyorum Ki;

31 Mart 2019 Pazar Günü Ülkemiz Genelinde Yapılacak Mahalli Seçimlerde Erzincan Belediye Başkanlığı İçin, Bende Aday Adaylığı Başvurumu Yaptım. Değerli Erzincan Halkının Teveccühlerine Ve Dualarına Talibim. Umuyorum Ki, Beni Yalnız Bırakmazsınız.

Hz Mevlana Diyor Ki;

Aynalar İki Türlüdür, Yüzünü Görmek İsteyen Sırlı Cama, Özünü Görmek İsteyen Fani Cana Bakar. İşte Bu Sözden İlham Alarak Ben De Diyorum Ki, Bizde Siz Can Erzincanlıların Fani Gönül Aynalarına Bakarak Bu Kutlu Yolculuğa Başvurduk. Gayret Edeceğiz Çalışacağız Yarışacağız. Sizin Desteklerinizle Allah'ın Yardımıyla Bu Kutlu Yolculuğumuz Devam Edecek.

Kurulduğu Günden Beri Siyasi Misyonunu Paylaştığım Duygu Ve Düşüncelerimle En İyi Örtüşen, Ülkem Ve İlim İçin Büyük Bir Şans Olarak Gördüğüm AK Partiden Aday Adayı Olmak İçin Bu Gün Başvurumu Yaptım. Erzincan Belediye Başkanlığı İçin Resmen Aday Adayı Oldum. İnşallah Hayırlara Vesile Olur.

Tabiki Aday Olmayı Çok Arzu Ediyorum. Bu Benim En Büyük Hayalim.  Ama Şehir İçin Bizden Daha Hayırlı Daha Faydalı Aday Kim Olursa Biz Onunda Yanında Yer Almasını Biliriz.

Can Erzincan’ımızı Büyük Şehir Hayaline Taşımak Ve Yeni Ufuklar Açmak İçin, Uzun Yıllar İçerisinde Kazandığım Tecrübelerimle Ve Beni Sürekli Başarılı Kılacak Tecrübeli Kadirşinas Ekibimle, Erzincan’a Ve Erzincan Halkına Hizmet Benim Vizyonumdur.

Kendime Ve Ekibime Güveniyorum. Sizde Bize Güvenin Diyorum. Şehre Kazandıracaklarımızla İlgili Projelerimizi Aday Açıklama Tarihine Kadar Belirli Zaman Dilimlerinde Sizlerle Paylaşacağım. Evet Bu Kutlu Yarışta Suhabi Okumuş Olarak Erzincan Adına Gururla Bende Varım Diyorum.

Sizinde Benimle Birlikte Olmanızı Çok Arzu Ediyorum. Tüm Erzincanlıların Desteklerini Bekliyorum. Çünkü Ben Suhabi Okumuş Olarak Sizlerden Biriyim. Hepinizi Muhabbetle Selamlıyor Saygılar Sunuyorum” dedi.

Editör: Doğu Gazetesi