TFF 3. Lig 2. Grupta 'de mücadele eden Anagold 24 Erzincanspor’da geçtiğimiz hafta Ankara deplasmanından alınan 5-0’lık mağlubiyetin ardından Teknik ekip ile yollarını ayıran Kırmızı siyahlı takımında yeni göreve başlayan Teknik Direktör Armağan Turhan, Erzincanspor’un paydaşlarıyla beraber seyircisi, yönetimi, malzemecisi, masörü, doktoru, futbolcusu, teknik ekibi ile o bir üst lige çıkartmak en büyük isteğimiz olacaktır dedi.

Kaliteli bir kadroya sahip olduklarını söyleyen Turhan, aynı grupta olan bir takımdan buraya geliyorum. Oyuncuları tek tek biliyorum, rakiplerimizi çok iyi tanıyorum Önümüzde belki ligin kaderini etkileyecek Darıca maçı var. Darıca takımını çok iyi tanıyorum. Bu yüzden çalışmalarımız geldiğim günden beri tabi ki Erciyes maçını oynayacağız ama Darıca maçına göre birtakım planlar yaparak çalışıyoruz. İnşallah ben bu işin üstesinden geleceğimize inanıyorum. Allah güç kuvvet versin oyuncularıma. Birlik, beraberlik ve her şeyden önce takım ruhu Yoksa her takım gider kaybeder, kazanır, ama takım ruhunu kazanan takım kolay kolay kaybetmez. Hepimiz inançlı insanlarız. ‘İnançlı insanların başaramayacağı tek şey başarısızlıktır’ mantelitesinde olan bir antrenörüm. İnşallah bu işi başaracağız diyorum. İki günden beri beraberiz. Takımı dışarıdan daima yanında olan insanlarla konuştuğumda inanılmaz şekilde takım üzerinde farklı bir motivasyonun, farklı bir sinerjinin olduğunu söylüyorlar. Ben normal olanı yapıyorum aslında çok fazlasını yapmıyorum. Dediğim gibi empati yapan bir teknik adamım. Ben o sıralardan geldim. Ben futbolcunun karakterine, yüzüne baktığım zaman çok iyi analiz edebilirim. Önce kendimi futbolcu yerine koyarım sonra teknik adam yerine koyarım. O yüzden dediğim gibi takım ruhunu yakalarsak önümüzdeki dört maçı kazanırız. Allah’ın izniyle de Play Of’da tabi ki şans faktörü de çok önemli ama Erzincan’a layık bir sonuçla sezonu bitiririz.”

Anagold 24 Erzincanspor'un yeni Teknik Direktörü Armağan Turhan Erzincanspor’a geliş sürecini de anlatarak memleketinin takımında olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Turhan, ‘‘son 2-3 yıldır aslında Erzincanspor'un başında bir teknik adam olarak olmak vardı ama bir türlü kısmet olmamıştı. Malumunuz Anadolu Bağcılarspor'u çalıştırıyordum. Son 15 günde hem kendi ligimizden hem de bir süt ligden teklifler geliyordu. Ama bu teklifleri kabul etmedim. Mesleki anlamda hiç bir işimi yarım bırakan biri değilim. Anadolu Bağcılar Kulübü başkanımız benimle görüştü ve bana gelen tekliflerin olduğunu bildiğini söyleyip kendilerini yarı yolda bırakmadıklarını söyleyip kendisinin çok sevdiği Anagold 24 Erzincanspor Başkanı Sayın Ahmet Tanoğlu'nun benimle çalışmak istediğini aktardı. Ben de bunun üzerine Sayın Başkan ile görüştüm memleketimin takımı için geldim. Erzincan'ın takımının daha iyi liglerde olması gerekir. İnanılmaz bir seyirci potansiyeli var. Başkanımız ve yönetim ekonomik anlamda futbolcu ve teknik heyete büyük bir özveride bulunmuşlar. Çok iyi şeyler yapılmış ama bu skora yansımamış. Hedefimiz bu saatten sonra play-off içerisinde kalıp takımımızı şampiyon yapmaktır. Önümüzde 4 maç var bu da 12 puan demektir. Matematiksel olarak birinci olma şansımız da bulunuyor. Bu takım kalitesiyle bir üst lige layık bir takımdır." dedi.

Takımı bir üst lige çıkartmak için geldiğini söyleyen Teknik Direktör Armağan Turhan "Ben buraya takımı şampiyon yapmak için geldim. Ne bu sezonu ne de önümüzde ki sezonu planlamıyorum. "Erzincanspor atık havlu attı" "Erzincanspor play-off'a bile gidemez" denilen yere bilerek geldim. Sayın Başkanımız ve ben para dahi konuşmadık. Biz buraya para için değil başarı için geldik. Başkanımız, yönetimimiz, futbolcularımız, taraftarımız ve tüm paydaşlarımız ile kenetlenip şampiyon olmak tek amacımızdır." dedi.

Editör: Doğu Gazetesi