Erzincan’da Ordu Caddesi PTT yanında hizmet veren taksiciler, kar yağışı ile birlikte mağduriyetlerinin daha da arttığını belirterek, belediyenin taksi durağı binasını bir an önce yapması gerektiğini söylediler.

Soğuk havada dışarıda beklediklerini ifade eden taksiciler, elektrik olmadığından dolayı zillerinin ve telefonlarının çalışmadığını, bu nedenle de işlerinin yarı yarıya düştüğünü söylediler.

Konu ile ilgili taksiciler şunları söylediler; “Bizim burayı dokuzuncu ayda yıktılar, bu güne kadar halen yerine gelen bir şey yok. Gelip iki üç gün çalışıyorlar daha sonra on gün piyasada yoklar. Defalarca söyledik, belediye başkan yardımcıları olsun, fen işleri müdürlüğü olsu, yüklenici olsun hep söyledik. Müteahhit belediyenin üstüne atıyor belediye müteahhidin üstüne atıyor ve bu şekilde gidiyor. Mağdur olan bizleriz. Biz bu durumu kaç defa söyledik, burası bir işyeri bize ya kalacak taşımalık versinler ya da bir an önce penceremizi kapımızı taksın bize teslim etsinler. Dışarıda arabaların içerisinde beklemek zor oluyor. Dışarısı soğuk, kar yağdı arabaların içersinde de durulmuyor. Belediye yapacaksa bunu şu an yapsın. Seçim zamanına denk gelecekse biz daha çok bekleriz. Sadece cep telefonlarımız çalışıyor, işyeri telefonumuz çalışmıyor, elektrik yol zillerimiz çalışmıyor.”

Editör: Doğu Gazetesi