Dr. Talha Erol Durmaz yaınladığı mesajında şunlara yer verdi;
"Muhterem hemşehrilerim, 1 Kasım'da yapılacak milletvekili seçiminde Erzincan Ak Parti milletvekili Adayları Sayın Sebahattin Karakelle ve Serkan Bayram olmuştur. Rabbim hayırlı uğurlu eylesin. 
Şahsımın aday gösterilmediği konusu beni zerre kadar müteessir etmemiş olup bu süreçte Ak Parti ailesinin bir neferi olarak çalışmaya devam edeceğimizi Tüm hemşehrilerimin bilmesini arzu ediyorum. Çünkü :“Bizim davamız vatan davasıdır, bizim davamız vefa davasıdır, bizim davamız kardeşlik davasıdır. Bizim sevdamız millet sevdasıdır ve bayrak sevdasıdır." 
Önceki seçim döneminde hiçbir hemşerimden oy istemedim sadece dualarını istedim. Fakat bu seçimde hem dua hem de oylarını istiyorum. Çünkü bu seçim vatanımıza dikilen kem gözlerin ve birlik beraberliğimize uzanan hain ellerin bertaraf edilebilmesi için tek başına iktidarın elzem olduğu bir seçimdir. Bu seçimin özünde Milletçe birlik beraberliğimiz, topyekün mücadelemiz olmalıdır. Bu seçim ülkemizin ve milletimizin onuruyla yaşayabileceği bir Vatanın muhafazası ve kimseye boyun eğmeden yaşayan Osmanlı ruhunun yeniden canlandırılması için bir fırsattır. 
Ay yıldızlı al bayrağımızın şanla ve şerefle dalgalanması için hep birlikte tek başına Ak parti iktidarının tesisi için gayret gösterelim.
Unutmamalıyız ki bu kişisel istikbal meselesi değil İstiklal meselesidir. 
Biz Bu memlekete çivi çakanın çekiciyle çivisi arasına başımızı koyacağımızı vadederek siyaset sahnesine çıktık ve bu idealle devam edeceğiz. 
Rabbim birliğimizi ve dirliğimizi bozmaya çalışanlara, kişisel menfaatlerini ülke menfaatlerinin üzerinde görenlere, halkın emanetine ihanet edenlere ve edecek olanlara fırsat vermesin. 
Bir, beraber ve birlikte yeni ve Büyük Türkiye hedefi için:
Durmak yok yola ve hizmete devam. 
Ya Allah, Bismillah..."
Editör: Doğu Gazetesi