Görev değişimi dolayısıyla Tercan Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünde görevi devir-teslim töreni düzenlendi.

Törene Üniversite Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, Genel Sekreter Prof. Dr. T. Abdülkadir Çoban ile Yüksekokul akademik ve idari personeli katıldı. Rektör Prof. Dr. Çapoğlu, görev devir-teslim öncesi yaptığı konuşmada, ilçelerde görev yapmanın zorluğuna dikkati çekti ve Tercan MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Tuncer Rızvanoğlu’nun uzun yıllar burada, akademik ve idari personel ile birlikte önemli ve özverili çalışmalarda bulunduğunu söyledi.

Yrd. Doç. Dr. Rızvanoğlu ve yüksekokul akademik ve idari personeline bugüne kadar ki çalışmalarından dolayı teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Çapoğlu, Erzincan Üniversitesi’nin 2006’dan sonra kurulan akran üniversiteleri arasında fiziki mekânlar ve altyapı yönünden aldığı mesafeyle öne çıktığını belirtip, Üniversitenin geldiği konumun ortak akıl ve çabanın ürünü olduğunu vurguladı. Aynı ivmeyle devam etmesi halinde Üniversitenin gelecek 10 yıl içerisinde çok daha iyi konuma geleceğine inandığını ifade eden Prof. Dr. Çapoğlu, ilçelerde görev yapmanın fedakarlık istediğini dile getirdi ve şöyle devam etti: “İlçelerde çalışmak özveri ister, bu emeklerinizin karşılığını ileriki yıllarda mutlaka görürsünüz. Vatanın her köşesi birdir, ilçelerimizde yapılan çalışmaları önemsiyoruz. Mehmet Hocamız da buranın zor zamanlarında göreve geldi, akademik ve idari personelimizle birlikte burada önemli çalışmalar yapıldı. Ona destekleriniz ve yaptığınız hizmetler için teşekkür ederiz.”

Görevi devralan Yrd. Doç. Dr. Erhan Zeytun’un da buradaki çalışmaların üzerine değer katarak, aynı heyecan ve ekip ruhuyla çalışmalara devam edeceğine inandığını kaydeden Rektör Prof. Dr. Çapoğlu, Yrd. Doç. Dr. Zeytun’a yeni görevinde başarılar diledi.

Görevini Yrd. Doç. Doç. Dr. Erhan Zeytun’a devreden, Yrd. Doç. Dr. Mehmet Tuncer Rızvanoğlu da, Tercan MYO’nun akademisyen ve idari personel yönünden Üniversitenin en iyi birimlerinden biri olduğunu belirterek, “Tüm çalışma arkadaşlarımız burada fedakârca görev yapıyorlar, idareciliğimiz boyunca birlikte takım ruhuyla çalışmaya gayret ettik. Görev devam ediyor, sadece bayrak el değiştiriyor. Ortada başarı varsa bu buradaki ekip ruhunundur. Görevimiz sırasında desteklerini her zaman yanında hissettiğimiz Rektörümüze ve Üniversitemiz Yönetimine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Yrd. Doç. Dr. Rızvanoğlu’ndan görevi devralan Yrd. Doç. Dr. Erhan Zeytun da Tercan MYO’da görev bayrağını daha ileriye ve yükseğe taşımak için, bugüne kadar nasıl gayret gösterildiyse, bundan sonra da aynı heyecanla devam etmek için çaba göstereceklerini ifade etti.

Konuşmaların ardından Rektör Prof. Dr. Çapoğlu, Yrd. Doç. Dr. Mehmet Tuncer Rızvanoğlu’na hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, üzerinde Erzincan Üniversitesi’nin logosu bulunan çini tabak hediye etti. Yrd. Doç. Dr. Rızvanoğlu da görevini devrettiği Yrd. Doç. Dr. Erhan Zeytun’a çiçek takdim ederek, yeni görevinde başarı temennilerini iletti.

Rektör ve beraberindekiler, görev devir-teslimi ardından yüksekokulu ve derslikleri gezdi, öğrencilerin sorunlarını dinledi ve onlara öğrenim hayatlarında başarıya ulaşmaları adına önemli tavsiyelerde bulundu.

Editör: Doğu Gazetesi