Anneler Günü’nü unutmayan Başkan Yılmaz ve eşi Nuray Yılmaz, bu özel günde anneler, anne adayları ve yüreğinde annelik duygusu taşıyan tüm kadınlarla bir araya geldi.
Katılımın yoğun olduğu programa ev sahibi Tercan Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz ile eşi Nuray Yılmaz’ın yanı sıra, şehit anneleri ve anneler katıldı.
Salona giren Başkan Yılmaz alkışlarla karşılandı.

“Tüm annelerin Anneler Günü kutlu olsun”
“Anneler Günü” kutlama programında yaptığı konuşmasında Başkan Yılmaz, “Anne; kelimelerle anlatılamayan fedakârlık, karşılıksız sevgi ve özverinin adıdır. Annelerimiz hayatımızı anlama, yaşama nedenimizdir. Anne sözcüğü sıcacık duygular içerir, içimizi ısıtır. Evlatlarının tüm duygu ve düşüncelerini, keder ve sevinçlerini herkesten önce anneler hisseder. Cennetin ayakları altına serili olan eli öpülesi anneler size teşekkür etmek için bir gün değil bir ömür yetmez. Özellikle vatanımız için canlarını feda eden Peygamber Efendimize komşu olan mertebelerin en güzeline ulaşan tüm şehit annelerimizin acısını içten paylaşıyor, bir kez daha sabırlar diliyorum. Bizler artık onların çocukları olduk. Onlar şehitlerimizin bizlere emaneti. Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit anneleri olmak üzere başımızın tacı tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, sağlıklı ve huzurlu bir hayat diliyorum. Ayrıca ebediyete intikal etmiş olan tüm annelerimizin de bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Rabbim annelerimize uzun ömür versin” dedi.

       Başkan konuşmasının ardından salondan ayrılırken program müzik ve yapılan ikramlarla devam etti.

Editör: Doğu Gazetesi