Enerya Erzincan Doğal Gaz Dağıtım AŞ, yatırım bölgelerinden Tercan’daki doğal gaz alt yapı çalışmalarını tamamladı. Tercan Kaymakamı Kürşad Karaca, Tercan Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz ve Enerya Erzincan Gaz Dağıtım AŞ İşletme Müdürü Serdar Karaca, Tercan’da bir araya geldi. Tercan’ı doğal gaz konforu ve ekonomisiyle buluşturan Enerya’nın ilk abonesi Tercan Kaymakamı Kürşad Karaca ve Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz oldu.

        Tercan Kaymakamı Kürşad Karaca ve  Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz, Tercan’ın doğal gaz konforu ve ekonomisine kavuşmasından duyduğu memnuniyetleri  dile getirerek, “Bu çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ettiler.Başkan Yılmaz  Doğal gazı Tercan halkıyla buluşturduğumuz için mutluyum. Tercanlıları ekonomik bir yakıt olan doğal gaz kullanmaya davet ediyorum" dedi.

         Enerya Erzincan Gaz Dağıtım A.Ş. İşletme Müdürü Serdar Karaca, destekleri için Tercan Kaymakamı Kürşad Karaca’ya ve Tercan Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz’a teşekkür ederek, “Tercan’da çalışmalarımız hızla devam ediyor. Tercan, doğal gaz konforuyla buluşuyor" dedi.

        Kaymakam Karaca ve Başkan Yılmaz Abone sözleşmelerini imzalayarak Tesisi gezip incelemelerde bulunup yetkililerden bilgi aldılar.

Editör: Doğu Gazetesi