Karakelle mesajında; “Milletimizin saf, temiz milli ve manevi duygularını sinsice istismar ederek, devletin ve onun kurumlarının kılcal damarlarına kadar giren Fetullahçı Terör Örgütü’nün haince planladığı darbe Allah’a şükür ki Cumhurbaşkanımızın yiğitçe dik duruşu, Başbakanımızın dirayeti, ve Yüce Milletimizin Feraseti ile bertaraf edilmiştir.

            Türkiye’yi karanlık dönemlere götürmeye çalışan paralel örgüt yanlısı hainler, insanımızı kurşunlamış, tanklarla vatandaşımızı ezmiş, helikopterler ve uçaklar ülkenin değerleri ile birlikte halkımızı ateş altına almış, demokrasinin kalbi, millet iradesinin tecelligahı Türkiye Büyük Millet Meclisine bomba yağdırmışlardır.

            Bütün bu vahşeti gerçekleştirirken, bu yüce milletin gücünü yok saymış, Türkiye’de bir dünya liderinin olduğunu hep göz ardı etmişlerdi. Yine sabahlara kadar meydanlarda, demokrasi nöbetinde yavrusunu kartonda yatırıp, üzerini gazete ile örten anaları, nöbet meydanlarına kamyonlarla insanımızı taşıyan Nene Hatunları, Tankların paletlerine vücudunu siper eden yiğit insanımızı göz ardı etmişlerdir.

            Yine bütün bunların yanında AK Parti’yi 14 yıl önce iktidara taşıyan millet iradesiyle darbeler zihniyetinin kapandığını tarihin karanlık sayfalarında kaybolduğunu unutmuşlardı.

            15 Temmuz kalkışması, milletimizin yüreğinde derin bir yara açmıştır. Ancak bu çapulcu, asker elbisesi girmiş teröristlerin de gerçek yüzleri ortaya çıkmıştır. Tarihin şanlı sahifelerini zaferleri ile dolduran, Peygamber ocağı kahraman ordumuz mensupları ile buraya sızmış darbeci zihniyetin temsilcisi çapulcuları hiçbir zaman karıştırmayacağız.

            Kendi iradesinin hiçe sayanları bu millet asla unutmayacaktır. Bu alçaklığı milletimize reva görenler, bunun hesabını en ağır şekilde vereceklerdir.

            Birlik ve beraberliğin en güzel örneklerini veren yüce milletim ve aziz hemşehrilerime ne söylesem, ne methiye yazsam azdır.

            780 bin Km kare vatan toprağında 79 milyon insanımızla yüreklerimiz, bir gaye, bir dava için atmıştır.

            Türkiye Cumhuriyeti ve Milletimizin ufku açıktır. Gelecek adına iktidarımızın belirlediği büyük hedeflere asla yorulmadan yürüyeceğiz. Bunları gerçekleştirirken yaşananları hiçbir zaman unutmayacağız.  Bu nifak odaklarına karşı her zaman uyanık olacağız, liderimiz Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Sn. Binali Yıldırım ile kutlu yürüyüşümüzü gerçekleştirirken demokrasi nöbetlerini de devam ettireceğiz” dedi. 

Editör: Doğu Gazetesi