Erzincan TOBB Binali Yıldırım Anadolu kız İmam Hatip lisesi müdürü Uğur Mutlu yapılan destekleme ve yetiştirme kursları hakkında bilgi verdi.

Mutlu yaptığı açıklamada; okulumuz yeni bir okul Sayın başbakanımızın adını taşıyor olması başka bir gurur inşallah bu gururumuzu vereceğimiz mezunlarla taçlandıracağız. İlimizin tek proje okulu olmamızdan dolayı bu yıl kayıtlarda da üst derece puanlı öğrencilerin ilgisini görüyoruz hatta Erzincan TEOG birincisi kızımızın okulumuzu tercih etmesi ve 400 puanın üstünde öğrencilerimizin ilgisi bizleri başarı anlamında kamçılıyor inşallah Erzincan’ın guru tablosunu oluşturacağız dedi.

Mutlu Tüm Erzincan bizlerden başarı bekliyor bizlerde bunun bilincinde olarak destekleme ve yetiştirme kurslarımıza ağırlık veriyoruz. Şu an  11 ve 12 sınıf 90 öğrencilerimiz ile  Türk dili Edebiyatı, Matematik, Fizik, Biyoloji, Coğrafya, ve Tarih derslerini haftanın beş günü sabah 8:40 ile 14:50 arasında okulumuz öğretmenleri tarafından eğitimleri  veriliyor.

12. sınıf öğrencisi Melike Akdoğan TOBB Binali Yıldırım kız imam hatip lisesi olarak bu yıl ilk olarak biz 12. Sınıfları mezun verecek dolayısıyla bizler ilk olmamız dan dolayı heyecanlıyız Tüm Erzincan’ın büyük başarılar beklediği biz Doğu Anadolu nun tek proje okulu olarak başarıya kilitlendik. Şahsım olarak Tıp okuyabilmek için çalışıyorum burada bizlerin yanında olan ve her türlü yardımda bulunan başta okul müdürümüz ve idaremize tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum dedi.

 

Editör: Doğu Gazetesi