TÜGVA Ankara’nın misafir ettiği üyeler için hazırlanan program, sabah saatlerinde sinevizyon gösterimi ve marşların söylenmesiyle başlayıp, konferanslarla devam etti. Türkiye Gençlik Vakfı Yükseköğrenim Koordinatörü Suat Kır, “10 yılda 100 yılın tohumlarını ekecek bir öncü kuşak” olmanın önemini anlatarak, “Salonda tek bir boş yer yok. Buluşmaya gösterdiğiniz katılım için sizlere müteşekkiriz” dedi.
        TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, "Böylesine güçlü bir liderlik varken, Türkiye böylesine güçlü bir fırsat yakalamışken, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi gibi krizleri minimize eden, ara dönemleri, koalisyonları imkansız hale getiren bir sistemi hayata geçirmişken, bu yürüyüşün sürdürülebilir kılınması için sizlere de çok büyük görevler düşüyor. Şu anda Türkiye boyundan büyük işler yapıyor mu yapıyor. Bunu ben kabul ediyorum ama biz Dandanakan'da, Malazgirt'te de boyumuzdan büyük işlere kalkıştık. Neden? Bedir'de, Uhud'da, Hendek'te de öyleydi de o yüzden. Bizim örnek aldığımız sahabe efendilerimiz, onları örnek alan değerli ecdadımız, onlar da karşılarında iki katları olan orduları işte bu imanla, bu inançla, bu şuurla yendiler. Bu salondaki arkadaşların da aynı inanca, aynı kararlığa sahip olduğunu düşünüyorum. İşte bu kararlılıktır şu andaki Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki yürüyüşün devamlılığını sağlayacak olan." ifadelerini kullandı.
        Milletimizin en büyük sermayesinin imanlı, liyakatli ve vatansever gençlik olduğunu bildiren Vakıf Başkanı İsmail Emanet, gençlere sorumluluklarını hatırlattı.
     

     

Editör: Doğu Gazetesi