“İzmir Milletvekili hemşerimiz Binali Yıldırım’dan Erzincan’a selam var”

Adalet ve Kalkınma Partisi Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, Erzincan’da oy veren vermeyen herkese teşekkür ederek, bütün Erzincanlıları Serkan Bayram ile birlikte mecliste en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.

Karakelle verdiği ropörtajda şunlara yer verdi; “Önelikle Doğu Gazetesi’ne teşekkür ediyorum. Bütün partilere seçim arefesinde aynı mesafede olarak, hem bize yol gösterdi, hem de çalışmalarımıza bizlere ve diğer partilere yardımcı oldu. Özellikle gazete sahibi Halil İbrahim beye Erzincan medyasına olan katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz bir seçim oldu. Erzincan’ımız ve ülkemiz içi hayırlı olmasını diliyorum. Oy veren vermeyen herkese eşekkür ediyorum. Şunu özellikle söylemek istiyorum. Erzincan’ımız sağduyusu ile tüm Türkiye’ye örnek olmuştur. Bizler bu şehri birlikte yöneteceğiz tüm partilerimiz medyamız ile birlikte. Bu şehir mazlum ve mağdur bir şehir hizmete çok ihtiyacı var. Hemşerilerimiz bunun farkında oldular ve bana bir yol arkadaşı verdiler.  

"Nasip olursa biz CHP'nin de Saadet Partililerin de MHP'nin de vekiliyiz. Biz şehri hep birlikte yöneteceğiz. Sayın Bakanımızla birlikteydik onun da sizlere selamlarını getirdim. O da İzmir Milletvekili ama Erzincan'ımızın da milletvekilidir kendisi. Başbakanımız 2 de 2 yapın sizin 3. vekiliniz olacağım demişti. Artık 4 vekil ile mecliste Erzincan'ımızı temsil edeceğiz. Ben dört dönemdir vekillilk yapıyorum. Hiçbir zaman kimsenin boynunu eğmedim her zaman hizmet etmeye devam ettim, bundan sonnra da hizmetlerime devam edeceğime söz veriyorum. 
"Çalmadık kapı bırakmadık"
Bizim 2-0 yapmamızda etkili olan bir çok sebep var tabi ama özellikle biz har kapıyı çaldık. Gençlik kolları ile kadın kolları ile, ilçe teşkilatımız ile bir olduk beraber olduk ve çok çalıştık. Yeni Erzincan sözü verdik onlara. Onlar da bizlere oy vererek bize inandıklarını ve güvendiklerini söylemiş oldular. vatandaşlarımızın güvenini boşa çıkarmayacağımızı buradan sizin aracılığınızla söylemiş olalım.
"Seçim şölen havasında geçti"
Erzincan'da demokrasi şöleni içerisinde bu süreci tamamladık. Ben bütün partililere teşekkürlerimiz sunuyorum. Onlarla amacımız birdi. Onlar da hizmet etmek için orada oldular bizler de olduk. Neticede milletin kararı başımızın üzerindedir" dedi. 
Daha sonra açıklamalarda bulunan Serkan Bayram; “"Seçimler ülkemize şehrimize hayırlar getirsin inşallah. 2023'e kadar Erzincan'ımızı marka şehir yapma umudumuz var. Milletvekilimiz Sebahattin Karakelle ile birlikte el ele verip daha fazla hizmet edip, projeler hazırlayıp gerçekleştirmek gibi ideallerimiz var. AK Parti'nin tek başına iktidar olması ülkemiz için alınacak en iyi sonuçtu. hamşerilerimiz için, Erzincan için durmak yok yola devam diyoruz" dedi. 
Editör: Doğu Gazetesi