Şampiyonaya  Yunanistan, Sirbistan, Romanya, Hırvatistan, Bulgaristan gibi Badmintonda güçlü 8 ülkeden 105 sporcu katıldı. Erzincan Türk Telekom spor ise Milli takıma 5 sporcu verdi. Yapılan ferdi müsabakalar sonucunda ise  ;
Nazlıcan İnci ile Bengisu Erçetin Çift kızlarda Balkan şampiyonu olmuştur. Dilara Subaşı yine Çift kızlarda Balkan İkincisi, Mehmet Çapar ve Emre Sönmez Çift erkeklerde Balkan İkincisi, Tek kızlarda Bengisu Erçetin Balkan Üçüncüsü ve yine Mehmet Çapar ile Dilara Subaşı Karışık Çiftlerde Balkan üçüncüsü olarak toplamda kulübümüz sporcuları 8 madalya kazanarak büyük başarıya imza attılar.
Erzincan Türk Telekom Spor Kulüp Başkanı Muhammet Demir ;   "Badminton sporuna sağladığımız  destek ile sporcularımızın Avrupa da ve Olimpiyatlarda başarılı olacaklarını umut ediyor ve  Bu sorumluluğu taşıdığımızı ifade etmek istiyoruz. Uluslar arası turnuvada derece yapan sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum.
Bu vesileyle ilimizdeki tüm  basın ve yayın organlarına  Spora ve Kulübümüz Sporcularının başarılarına verdiği destek ve değer için Teşekkür ediyorum" dedi. 
Editör: Doğu Gazetesi