Ulalar Belediyesi Gençlik sporun Antrenörlerin den Cem İbiş, takım olarak bir bütünlük kazandıklarını ifade ederek konuşmasına şu şekilde sürdürdü; “sezonun başlamasına iki hafta kala takım olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Takım olarak güzel bir uyum sağladık. Bir hazırlık maçı yaptık ve güzel bir sonuç aldık ve bunun yanında da eksiklerimizi gördük. Bugünde antrenmanımıza yenileme antrenmanıyla devam ediyoruz. Takımda uyum süreci iyi gidiyor. Sezon sonunda da inşallah şampiyon olacağız” şeklinde konuştu.

Ulalar Belediyesi Gençlik sporun yeni transferlerinden Sefa Uludoğan; “İyi bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. Genç ve dinamik bir ekibimiz bulunuyor. Geçen gün yaptığımız hazırlık maçında iyi bir galibiyet aldık. Antrenörlerimizin programları doğrultusunda iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Bizim istediğimiz Ulalar spor taraftarının ve halkının biraz daha destek çıkması. Yeni bir oluşum içinde olan bu takıma biraz daha destek verirlerse Ulalar Belediyesinin ismini her yere duyurabiliriz” dedi.

Sezon başında 13 Şubat Gençlik spordan forvet hattına transfer edilen Onur Sünnetçi; “ yeni sezonda bu sene Ulalar Belediye Gençlik spordayız. Arkadaşlarımız ile birlikte lige iyi bir başlangıç yapacağız. Takım olarak bu sene hedefimiz Bal Ligi. Teknik heyetimizle birlikte iyi çalışıyoruz. Takımımızı bu yıl inşallah Bal Ligine çıkaracağız” diye konuştu.

Editör: Doğu Gazetesi