Gerçekleştirdiği ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan Mutlu, “Türkiye Cumhuriyeti ve Aziz Türk Milletinin varlığını kabullenemeyen ne kadar dış güç ve iç mihrak varsa geleceğimizi yani gençliğimizi yok etmek için tüm imkânlarını seferber etmiş bir şekilde görev başındadır dedi” dedi.

Mutlu açıklamasında; ‘’Hepimizin Malumu 19 Eylül Pazartesi günü ilk ders zili çalmış milyonlarca öğrenci kardeşimiz sınıfları doldurmuş 2016 – 2017 Eğitim Öğretim yılının startı verilmiştir.

Ülkemizin en zor anında bile gözlerinde umudu gördüğümüz geleceğimizin teminatı olan Türk Gençliği okul sıralarındaki yerlerini almıştır.

Görüyor ve biliyoruz ki tüm Dünya Milletleri kendi gençliğini geleceğinin teminatı olarak görmekte ve gençlerinin eğitimli bir şekilde yetişmesi için tüm imkânlarını seferber etmektedir.

Kendi gençliklerini eğitimli bir şekilde yetiştirmek için göstermiş oldukları gayret ve çabayı aynı zamanda bizim geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz Türk Gençliğini yok etmek, eğitimsiz ve bilinçsiz bir nesil olarak yetiştirmek için göstermektedirler.

Türkiye Cumhuriyeti ve Aziz Türk Milletinin varlığını kabullenemeyen ne kadar dış güç ve iç mihrak varsa geleceğimizi yani gençliğimizi yok etmek için tüm imkânlarını seferber etmiş bir şekilde görev başındadır” dedi,

 

Editör: Doğu Gazetesi