Erzincan'da amatör küme karşılaşmaları 2'inci sezonda da devam ediyor. Çalışmalarını sürdüren Üzümlü Belediye Spor da hedeflerinin play-Off olduğunu ifade eden Üzümlü Belediye spor Takımı Antrenörü Turan Özer, bu sene maçların ve takımların yetersiz olduğunu ifade etti. Özer; "Takımımız bildiğiniz gibi 1. Amatör kümede yer alıyor. Bu sene amacımız play-Off'a kalmak. İlk iki sırada yer almak ve play-off'tan da inşallah BAL ligine çıkmak.

Bu sene BAL liginde Erzincan'ın takımı olmadığı için amatör kümede şampiyon olan takım direk çıkıyor. Çalışmalarımız iyi gidiyor. Yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Ligde 2'nici sıradayız. İnşallah diğer kalan tüm maçlarımızı alıp play-off kalacağız. Hem Erzincan'dan hem ilçe belediye başkanı ve kaymakamımızdan yardımlarını bekliyoruz. Gerçi yardımlarını esirgemiyorlar ama daha çok ihtiyaç duyuluyor. Havalar soğuk gidiyor. Çalışmalarımızı ara ara bırakıyoruz. Ama genel anlamda iyi gidiyor. Ortam iyi bir problemimiz yok. 

Ligde 2 grup olduğunu belirten Özer, Bence takımlar yetersiz bence. Gruplarda 7- 8 takım vardı. Sonradan katılmayan takımlarda oldu veya çekilen takımlar oldu. Şuanda mevcut bizim grupta 5 takım var. Maçlar yetersiz. Ligde heyecan tabi 3 takım play-off yakın. Ama eski heyecanlar yok. Maç sayısı az." dedi.

Editör: Doğu Gazetesi