Üzümlü Belediyesi tarafından son iki yıldır hizmetlerin daha kaliteli yerine getirebilmesi için başlatılan araç makine parkı yenileme çalışmaları aralıksız devam ediyor. Geçtiğimiz yıl alınan çok sayıda iş makinesi ve hizmet araçlarının ardından şimdi de ilçe içi yolcu taşımacılığında kullanılmak üzere bir adet halk otobüsü satın alındı.
                 Göreve geldikleri günden beri ilçe halkına sunulan hizmetin kalitesini artırmak için yatırımlar yaptıklarını belirten Üzümlü Belediye Başkanı Av. Sami Sertadım, "Geçtiğimiz yıl yaklaşık 2 Milyon TL bütçe ile makine parkını yenileme çalışmaları yaptık. Bu kapsamda alınan araç ve yeni iş makinelerini hiçbir kredi kullanılmadan ve borçlanılmadan belediyemizin öz kaynakları ile nakit olarak aldık.
 Bu araçlarla güçlenen makine parkımız ile zamandan ve işçilikten tasarruf edip halkımıza çok daha etkin ve kaliteli hizmet veriyoruz. Bu yenileme çalışmaları kapsamında belediyemizin ihtiyacı olan 1 adet halk otobüsü alarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Bu otobüsümüz ilçe içinde yolcu taşımacılığında kullanılmaya başlanıldı. Yeni otobüsümüzün İlçemize, yöremize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. 
Editör: Doğu Gazetesi