Erzincan Valisi Ali Arslantaş ve beraberindeki İl Emniyet Müdürü Bülent Şensoy, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Halil Altıntaş ile birlikte ilk olarak Erzincan-Kemah karayolu üzerindeki Cebesoy uygulama noktasını ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette jandarma ekipleri ve güvenlik korucuları ile tek tek selamlaşan Erzincan Valisi Ali Arslantaş, ekiplerin yeni yıllarını tebrik etti.


Ardından Erzincan Valisi Ali Arslantaş, jandarma ekipleri ve güvenlik korucularını Türkiye'nin 27’nci ve son Başbakanı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Eski Başkanı Sayın Binali Yıldırım ile telefonda görüştürdü. Binali Yıldırım gerçekleştirdiği görüşmede; “Çok değerli arkadaşlar kolay gelsin. Nöbetiniz de kolaylıklar diliyorum, başarılar diliyorum. Kış demeden kar demeden zor şartlarda bayrağımızı dalgalandırmak için vatanımızı korumak için çalışıyorsunuz. Allah yar ve yardımcınız olsun. Bizler evimizde yeni yıla girerken siz milletin huzuru güvenliği selameti için nöbettesiniz. Yeni yılın size ailenize ve milletimize hayırlar getirmesini rabbimden niyaz ediyorum. Allaha emanet olun.” dedi.


Daha sonra ise bir jandarma görevlisinin ailesi ile irtibat kuran Erzincan Valisi Ali Arslantaş yaptığı görüşmede ailenin yeni yılını kutladı. Duygusal anların yaşandığı görüşmede aile, Erzincan Valisi Ali Arslantaş’a teşekkürlerini iletti.


Ardından uygulama noktasını ziyarete gelen Kemah Belediye Başkanı Osman Kemal Aslan ve ailesi ile karşılaşan Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Başkan Aslan’ın ailesi, jandarma ve güvenlik korucuları ile bir hatıra fotoğrafı çektirdi.


Buradaki ziyaretin ardından Erzincan-Erzurum karayolu üzerindeki uygulama noktasını ziyaret eden Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Milletvekili Sayın Burhan Çakır ve beraberindeki İl Emniyet Müdürü Bülent Şensoy ile İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Halil Altıntaş burada görevli polis ekipleri ile selamlaşarak, ekiplerin yeni yılını tebrik ettiler.


Erzincan Valisi Ali Arslantaş burada yaptığı konuşmada; “Siz burada görevdesiniz diye milletimiz vatandaşlarımız huzur içerisinde 2019 yılını bitirip 2020 yılına geçiyorlar. Güvenlik güçlerimiz 2019 yılı içerisinde çok önemli işlere imza attı. Terörle mücadeleden trafik hizmetlerine kaçakçılıkla mücadeleden diğer birimlere kadar takdire şayan başarılara imza attınız. Önümüzdeki yılı da aynı şevk ve aşkla görevlerinize devam edeceğinize inanıyorum. Bu vesileyle 2020 yılının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum." diye konuştu.


Daha sonra Erzincan İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü’nü ziyaret eden Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Milletvekili Sayın Burhan Çakır ve beraberindeki İl Emniyet Müdürü Bülent Şensoy ile İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Halil Altıntaş burada Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin yeni yılını tebrik ederek, kendilerine kolaylıklar dilediler.


Ardından Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Asayiş Şube Müdürü Alper Yüksel’den 2019 yılında meydana gelen asayiş olaylarına yönelik bilgi aldı.

Editör: Doğu Gazetesi