Erzincan Belediyesi Toplantı Salonu’nda Erzincan Kızılay İş hanı esnafı ile biraraya gelen Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ve Türk Kızılay'ı Erzincan Şube Başkanı Ferit Bayata, Erzincan da afet riski altındaki alanların dönüştürülmesi kapsamında Erzincan Kızılay İş hanı’nın riskli yapı olarak tespit edilmesi sebebiyle yıkılması gereken iş hanı’nın yerine yeni bir yapı yapılabilmesi adına görüş birliğine gidildi.


Erzincan Kızılay İş hanı esnafını mağdur etmeyecek şekilde aynı yere yeni bir tesisin yapılabilmesi için bir görüş teklifi sunuldu. Teklifin Türk Kızılayı tarafından kabul edilmesinin ardından Ocak ayı itibariyle Erzincan Kızılay İş hanı’nın yıkımına başlanarak yerine yeni bir tesisin inşa edilmesi planlandı.


Erzincan Kızılay İş hanı esnafı, ortak görüş birliğine varılması sebebiyle kendilerini biraraya getiren Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ve Türk Kızılay'ı Erzincan Şube Başkanı Ferit Bayata’ya teşekkürlerini ilettiler.


Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ve Türk Kızılay'ı Erzincan Şube Başkanı Ferit Bayata ise inşa edilerek hizmete sunulacak olan yeni tesisin, Kızılay İş hanı esnafına hayırlı olmasını temenni ettiler.

Editör: Doğu Gazetesi