Erzincan Valisi Ali Arslantaş, köy ve ilçelerdeki mahallelerin sorunlarını, vatandaşların istek ve şikâyetlerini tespit etmek, yapılan ve yapılacak olan çalışmaları değerlendirmek üzere Erzincan merkezde ve Kemah ilçesindeki muhtarlarla bir araya geldi.


Erzincan Valisi Ali Arslantaş'ın başkanlığında Erzincan’da ve Kemah ilçesinde düzenlenen toplantılara Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Adnan Özel, Vali Yardımcısı Mehmet Şerif Olçaş, Kemah Kaymakamı Ahmet Karaaslan, İl Emniyet Müdürü Bülent Şensoy, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hasan Aksoylu, İl Genel Meclis Başkanı Bekir Yıldız, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, ildeki bütün kamu kurum müdürleri ile merkezde ve Kemah’ta bulunan mahalle ve köy muhtarları katıldı.


Gerçekleştirilen toplantılarda yaptığı konuşmalarda vatandaşın devletle ilk temas noktası olan köy ve mahalle muhtarlarının sistemin içerisinde önemli bir konuma sahip olduğunu belirten Erzincan Valisi Ali Arslantaş, yeni seçilen ve seçimden sonrada görevlerine devam edebilen muhtarları tebrik ederek, önceki dönem görev yapan muhtarlara da bugüne kadar sundukları hizmetlerden ötürü teşekkürlerini iletti.


Erzincan Valisi Ali Arslantaş konuşmasının devamında; muhtarlara, yaşadıkları köy veya mahallelerindeki sorunları tespit ederek ilgili makamlara aktarma ve takibini yapma, vatandaşlarımızın ihtiyaç ve taleplerini belirleyerek yapılacak olan kamu hizmetlerinin daha etkin ve verimli bir şekilde yerine getirilmesi noktasında yürüttükleri çalışmalarda başarılar dileyerek, en kaliteli hizmetin en hızlı şekilde vatandaşa ulaştırılmasını temenni etti.


Konuşmaların ardından köy ve mahalle muhtarlarının toplantıda dile getirmiş olduğu talepler ve bugüne kadar yapılan hizmetler değerlendirilerek, 2019 yılı için planlanan çalışmalar görüşüldü.

Editör: Doğu Gazetesi