Tunay Gıda Meyve Konsantre Fabrikası, BC Fiber Optik Kablo Bağlantı Ekipmanları İmalat tesisleri, Can Kardeşler Tekstil ve ATT Tekstil fabrikalarını ziyaret eden Vali Mehmet Makas, işletme sahiplerinden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Erzincan Vali Yardımcısı Vekili Enver Yılmaz, Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Tanoğlu, Erzincan Organize Sanayi Bölge Müdürü Ömer Faruk Nayman’ın da eşlik ettiği ziyarette, işletme sahipleri ve fabrika çalışanları ile görüşerek, istek ve taleplerini dinleyen Mehmet Makas, istihdamın artırılması, ilimizin kalkınması ve yatırımların gerçekleştirilmesi noktasında destek veren tüm yatırımcı firmalara teşekkürlerini ileterek, çalışanlara kolaylıklar diledi.

Erzincan Organize Sanayi Bölgesi’ni daha üretken, daha yaşanılabilir ve çevreci bir bölge haline getirmek için emek sarf edeceklerini bildiren Vali Mehmet Makas, 6. Bölge Teşviklerinden yararlanabilen ilimize daha fazla yatırım yapılması için çalışmaların sürdürüldüğünü belirterek, tüm yatırımcıları Erzincan Organize Sanayi Bölgesine yatırım yapmaya davet etti.

Editör: Doğu Gazetesi