Vali Makas mesajında şu görüşlere yer verdi; “Bizleri birbirimize kenetleyerek, değerlerin yaşatılmasında, kültürümüzün, geleneklerimizin devam ettirilmesinde en büyük pay güçlü aile yapımızdır.Toplumun temel yapı taşı dediğimiz ailenin,anne ilebaba en önemli aktörleri vebir çınar ağacı gibi gölgesinde huzur bulduğumuz varlıklarıdır.

Bizleri yetiştiren ve yaşadıklarıyla geleceğe hazırlayan babalarımız, bizi koruyan ve kollayan annelerimizle birlikte yaşamımıza yön vermemizde her zaman örnek olmuşlardır.Bizlere verdikleri sonsuz sevgi, destek ve güven için, hayatın yükünü özveriyle omuzlayan, hayatımıza güç ve anlam katan babalarımıza şükran borçluyuz.

Sadece bu anlamlı günde değil, babalarımızın gönülleriniher zaman hoş tutmalı onlara saygı ve sevgimizi en güzel şekilde göstermeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle vatanı ve milleti uğruna evladını şehit vermesine rağmen ‘Kalbi Vatan Diye Atan’ ve ‘Vatan Sağ Olsun’ diyebilme erdemini gösteren babalarımız başta olmak üzere tüm babaların Babalar Günü'nü kutluyorum.”

Editör: Doğu Gazetesi