Erzincan Valisi Ali Arslantaş göreve başlayan Üzümlü’nün yeni Belediye Başkanı Ahmet Sazlı’yı, Tercan ilçesine bağlı Kargın Beldesinin yeni Belediye Başkanı Zafer Kaya ve Mercan Beldesinin yeni Belediye Başkanı Bayram Bilici’yi, Tercan’ın yeni Belediye Başkanı Lokman Gültekin’i, Çayırlı’nın yeni Belediye Başkanı Atınç Bahadır’ı ve Otlukbeli’nin yeni Belediye Başkanı Yusuf Tektaş’ı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.


Ziyaretlerinde ilçe ve beldelerinin yeni belediye başkanlarını tebrik eden Erzincan Valisi Ali Arslantaş, kendilerine yeni görevlerinde başarılar diledi.


Erzincan Valisi Ali Arslantaş’ı Üzümlü, Tercan, Çayırlı, Otlukbeli ilçe ve beldelerinde ağırlayan yeni belediye başkanları ise Sayın Valimizin ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkürlerini ilettiler.


Sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyaretlerde ilçe ve beldelerinin yeni belediye başkanları Erzincan Valisi Ali Arslantaş ile ilçe ve beldelerde yürütülmesi planlanan yatırımlara yönelik karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. Ziyaretlerinde Erzincan Valisi Ali Arslantaş’a Üzümlü Kaymakamı Fatih Acar, Tercan Kaymakamı Kürşad Karaca, Çayırlı Kaymakamı Ömer Büyükergene ve Otlukbeli Kaymakamı Ramazan Polat eşlik etti.


Ziyaretlerin ardından Erzincan Valisi Ali Arslantaş, huzur ve güven ortamı içerisinde ilçe ve beldelerde hızlı bir gelişme ortamı oluşturulmasını temenni etti.

Editör: Doğu Gazetesi