Başkan Keskin son süreçlerde yaşananları, Kavakyolu Belediyesinin önemli projeleri ve diğer konulardaki çalışmaları basın mensuplarıyla paylaştı.

Kavakyolu Belediyesi Bahçesaray düğün salonunda gerçekleşen kahvaltı programına Kavakyolu Belediye Başkanı Fikret Keskin, Erzincan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Demirci ve basın mensupları katıldı.

Son süreçte herkesin tek yürek ve tek bilek olduğunu belirten Başkan Keskin yaptığı açıklamada; ‘’ Öncelikle vatanımızın milletimizin başısağolsun, şehitlerimiz var gazilerimiz var. Siz basın mensuplarının göstermiş olduğu çaba emekten dolayı hepinize teşekkür ediyorum.  Çünkü bu milli bir mesele, Erzincan’ımızda olduğu gibi Türkiye genelinde de milli oluşundan dolayı bir takım ayrılıklarımız bir kenara konuldu. Tek bilek tek yürek olduk ve Allah’ın izninde Türkiye Cumhuriyeti devleti halkı olarak da tarih yazdık. Geleceğimiz için, çocuklarımız için, torunlarımız için en güzel miras diye düşünüyorum. Bunun unutulmazları da şehitlerimiz ve gazilerimizdir. Çünkü vatanımız, bağımsızlığımız, birliğimiz olmazsa maddi manevi zenginliklerimizin hiçbir anlamı yok. Ne diyor şair; toprakları toprak yapan üstündeki kandır, toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır. Vatanımız olmazsa hiçbir şeyin tadı yoktur‘’ dedi. 

Editör: Doğu Gazetesi