Erzincan Milletvekilleri Karaman ve Çakır yaptıkları ortak basın açıklamasında; “Hızla gelişen ve büyüyen Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi başarılı eğitimde çıtasını hızla yükseltiyor. Yeni göreve başlayan Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörümüz Prof.Dr Akın Levent’in üniversitemize daha çok katma değer sağlayacağından hiç şüphemiz yoktur. Bizler Erzincan için çıktığımız bu yolda gerek sağlıkta gerek eğitimde gerek tarımda gerek hayvancılıkta şehrimize özgü birçok alanda Erzincan’ı marka bir şehir haline dönüştürmek için çalışmalarımızı hızla gerçekleştiriyoruz.

Erzincan aldığı ve alacağı yatırımlarla projelerle doğuda parlayan bir yıldız olacaktır. Şüphesiz ki kalkınmanın ve gelişimin en önemli adımı eğitimden geçiyor. Bu yüzden Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’nin gelişimi şehrin gelişimidir. Üniversitemizde yapılacak her türlü atılımın arkasındayız. Devletimiz eğitim alanına verdiği desteklerle dışa bağımlılığı yok edecek atılımlar yapmaktadır.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitemizde eğitim kalitesi her geçen gün daha iyiye gitmektedir. Erzincan Milletvekilleri olarak her zaman kapılarımız tüm öğrencilerimize, halkımıza açıktır. Bu günlerde şehrimize kayıt yapmak için gelen öğrencilerimize ve ailelerine hoş geldiniz diyoruz. Yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize, idarecilerimize, okul çalışanlarımıza hayırlar getirmesini temenni ediyor ve başarılı bir yıl diliyoruz” açıklamasında bulundular.

Editör: Doğu Gazetesi