Her yıl olduğu gibi bu yılda fidan satışları devlet Demiryolları üst geçidin güney tarafında ki beybağı Mahallesi’nde satışlar sürüyor.

Erzincan’da hizmet veren Erem Fidancılık firması sahibi Cevdet EREM Fidan satışları ile ilgili olarak çalışmaları sürdüğünü kaliteli ve sertifikalı fidanların toprakla buluşturulması için mevsimi geçirmeden bu iş ile ilgileneceklerin acele etmeleri gerektiğini söyledi.

Erzincan Çevre yolu 8. Km’de ve Devlet Demiryolları alt geçidi yanında fidan satış noktaları bulunan Erem Fidancılık ilkbahar aylarının gelmesi ile birlikte yoğun günlerini yaşıyor. Bütün meyve ağaçlarının yanı sıra süs bitkileri satışı da yapan Erem Fidancılık vatandaşlara hizmetin en iyisini sunmayı hedefliyor.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Erem Fidancılık işletme sahibi Cevdet Erem, tamamı sertifikalı ürün sattıklarını belirterek; “Erzincan’da 10 yılı aşkın süredir hizmet veriyoruz. Tamamı sertifikalı ürünleri halkımızın hizmetine sunuyoruz. İşletmemizde bütün meyve ağaçları mevcut, ayrıca süs bitkileri ile de vatandaşımıza hizmet veriyoruz. İşletmemizde 15 TL’den 35 TL’ye kadar ürün satışlarımız var. Toplu alımlarda özel indirimler uyguluyoruz.”

Editör: Doğu Gazetesi