Erzincanspor’un maçlarına yıllarca ev sahipliği yapan birçok Erzincanspor taraftarının ve futbolcularının anılarının olduğuErzincan 13 Şubat Stadının önümüzdeki günlerde yıkılacak olmasından dolayı, yeni sezonda 3. Lig ‘de mücadele edecek olan Anagold 24 Erzincanspor’un maçlarını Binali Yıldırım bulvarı üzerinde bulunan ve atletizm pisti olarak yapılan sahada oynaması beklenirken, Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ekipleri de çim bakımı çalışmasına başladı.

Erzincanspor yönetimi ise mevcut tribünlerin yetersiz olacağından dolayı, portatif açık tribün yaptırmak için çalışma başlatarak, tribünlerde daha futbolseverlere maç seyrettirmeyi amaçlıyor.

Geçtimiz Günlerde Anagold 24 Erzicanspor Teknik Drektörü Armağan Turhan’da yeni sezonda maçların oynanacağı sahayı gezerek şu değerlendirmede bulunmuştu. ‘‘Malum stadımız bir handikap ve yıkılacak. Aatletizm sahasında da olsa, ben gittim analiz yaptım, fena değil güzel bir saha ama orada bir takım çalışma yapılması lazım, o bize handikap gibi gözükse de artık şunu söylüyorum, bu takım şampiyon olacak diyorum” diye açıklamada bulundu.(Kulisspor)

Editör: Doğu Gazetesi