Her yıl 14 Mart Tıp Bayramı’nda, mesleğinde üstün başarı göstermiş doktorlar, Sağlık Bakanlığı tarafından yılın hekimi seçiliyor. Etkinlik dahilinde Erzincan İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmayla, “Yılın Doktoru” ödülüne, özverili ve başarılı çalışmalarından dolayı Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi   Nöroloji uzmanı Dr. Alevtina Ersoy layık görüldü.

Hasta hanenin Başhekimlik odasında  gerçekleştirilen ödül töreninde konuşma yapan Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi   Başhekimi  Yar. Doç. Dr. Fatih Özçicek konuşmasında; “Sağlık Bakanlığımız tarafından, Erzincan’da yılın hekimi  seçilmesi istendi. Değerlendirmeler sonrasında bir arkadaşımıza yılın hekimi sertifikası  gönderilmiştir. Ayrıca 4 hekim arkadaşımıza da başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi gönderilmiştir. Bugünde bunları takdim etmek için bir arada bulunmaktayız. Yılın hekimi seçilirken bazı kriterler esas alırmıştır. Burada mesleki alandaki  başarılı ve özverili çalışmaları insani konulardaki takdire değer  tavırları, görevini  üstün bir gayretle yapmaları ve halkın saygını, sevgisini kazanmış  kişi olmaları münasebetiyle hekimlerimiz arasından bir hekimi yılın hekimi seçmiş bulunmaktayız. Ödül alan hekimlerimiz dışındaki hekimlerimizi de çalışmalarından dolayı arkadaşlarımızı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Yılın doktoru seçilen Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi   Nöroloji uzmanı Dr. Alevtina Ersoy da duygularını şu şekilde ifade etti; “ çok mutlu olduğumu söylemek istiyorum. Bu ödüle beni layık görenlere teşekkür ederim. Aynı özverili çalışma ile çalışmama devam edeceğim” diye konuştu.

 

Editör: Doğu Gazetesi