AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Sekmen, göreve gelmeleri halinde Erzurum’u şaha kaldıracaklarını söyledi.

AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Sekmen, beraberinde AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, SKM Başkanı Ebubekir Aydemir, Başkan Yardımcıları Mesut Öner ve Hüseyin Koçan ile birlikte İhlas haber Ajansı Erzurum Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

İHA Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez ve Türkiye Gazetesi Bölge Temsilcisi Cumali Geleri ile görüşen Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Sekmen, Erzurum’da belediyecilik anlamında eksik olan tüm hizmetleri yerine getireceklerini belirtti.

Erzurum’un doğusuyla batısı arasındaki farkı ortadan kaldıracaklarını dile getiren Sekmen, hiçbir bir vatandaşı mağdur etmeden kentsel dönüşümü uygulayacaklarını kaydetti. Göreve geldikten hemen sonra imar planlarını toplumun hep katmanı ile istişare ederek uygulamaya koyacaklarını anlatan sekmen, halkla temas içerisinde diyalogu sağlamayı amaçladıkları ifade etti. Büyükehir Belediyesinin sportif ve kültürel alanlarda var olacağını ve şehrin tanıtımına katkı sağlayacak festivallere, fuar organizasyonlarına imza atacaklarını anlatan Sekmen, ortak akıl içerisinde bir yönetim anlayışı ortaya koyacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: iha