Pocket Clean Buharlı Temizleyici buharın gelişmiş teknolojisi ile tüm yüzeyleri kolayca temizlemeyi vaat ediyor.

Pocket Clean, gelişmiş aparatları ile tüm yüzeyleri kolayca temizlerken ortamdaki hijyeni de sağlıyor.

12 farklı aparatı olan buharlı temizleyicisinin 1,2 litre su haznesi, 1500 ml buhar kapasitesi ve 4 metre güç kablosu bulunuyor.

Ayrıca 4 bar basınç bulanan temizleyici, yüksek basınçlı kuru buharı ile lekeleri kolaylıkla çözebiliyor.

Tüm yüzeylerde etkili olduğu iddia edilen makine; halı, koltuk yüzleri gibi döşeme yüzeyleri, banyo, mutfak fayansları, derzler, aynalar, camlar, ahşap mobilyalar, laminat parkeler, beyaz eşyalar ve içleri, ankastre cihazlarda rahatlıkla kullanılabiliyor.Fakir Atmos Clean Buharlı Temizleyici 3 1280X960

Teknik Özellikler

  • Güç: 2000 W
  • Su Haznesi Kapasitesi:1200 ml
  • Buhar Basıncı: 4 Bar
  • Buhar Kapasitesi: 4 Bar
  • Isınma Süresi: Yaklaşık 90 sn.
  • LED Gösterge: Mevcut
  • Güç Kablosu: 4 metre (ekstra uzun)
  • Çocuk Kilidi: Mevcut
  • Aksesuarlar: Zemin Başlığı Aparatı, Cam Temizleme Aparatı, Köşe Aparatı, Uzatma Aparatı, 2 adet Uzatma Borusu, Beyaz Pamuklu Bez, 2 adet Mikrofiber Temizlik Bezi, Ölçü Kabı, Huni

Gerçek Kullanıcı Yorumları

“Süper bir ürün çok kullanışlı 👍.”

“Hızlı ve hasarsız teslimat oldu gelir gelmez yatak odamı duvar cam ve zemin olarak temizledim memnunum.”

A-101'de Satışa Sunulan KİWİ Akıllı Islak Kuru Robot Süpürge Alınır mı? Gerçek kullanıcı yorumları! A-101'de Satışa Sunulan KİWİ Akıllı Islak Kuru Robot Süpürge Alınır mı? Gerçek kullanıcı yorumları!

“Ürün çok güzel diğer bilinen marka ile ikisinin arasında kalmıştım. hem fiyatı hem de parçalarının fazlalığı için bu markayı tercih ettik. çok da memnun kaldık.”

“Ürünün faturası yok. Ve inanılmaz su üflüyor. Çocuk kilidi yerinden su fışkırıyor. İade ermek durumundayım.”

“İnsanın yaptıkça temizlik yapası geliyor, mükemmel bir makine alerji hastalarına olsun , bebeği olana olsun ayrıca alınması gereken ürün . Tek kelimeyle harikasın fakir.”

“Alerjik bebeğim var deterjan kullanamıyorum gelir gelmez denedim kablosunun uzunluğu hortum uzunluğu gayet iyi buhar basıncı kesinlikle diğer pahalı markalardan çok çok daha iyi haznesinde ki su ile 1 mutfak bir oda temizledim iyi ki almışım.”

“Olmasa da olurmuş çok ıslak bırakıyor tekrar kurutmak lazım bide benim mutfak dolaplarım mebran oraya kullandım eritti orayı kaldırdı o yüzden öyle her yere kullanamıyorum duvarda denedim bazı lekeler kalıyor yine ocakta ise hiçbir işe yaramadı pişmanlık yani.”

“Uzun zamandır buharla temizlik makinesi bakıyordum belli markalar vardı ve çok pahalı idi fiyatları hep almak için sepete ekleyip bekliyordum fiyatın düşmesini ama sonunda fakir gerçekten alanında çok iyi sayılabilecek 4 bar buhar basıncı olan bu buharlı temizlik makinesini çıkardı Buna da baktım inceledim gayet güzel ocakta kullandım Fayans derz aralarında kullandım sonuç gayet güzel başarılı tertemiz yaptı herkesin kesinlikle alması gerektiğini düşündüğüm bir ürün.”

Editör: Sena ERDOĞAN