Ezginin Günlüğü, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kongre Merkezi’nde Yıldız İşletme Kulübü etkinliğinde omurilik felçlileri için sahne alacak.

Yıldız Teknik Üniversitesi'nin (YTÜ) aktif öğrenci kulüplerinden İşletme Kulübü, 15’inci yaşını bir yardım konseri ile kutluyor. İş ve kariyer alanında yaptığı etkinliklerin yanı sıra sosyal sorumluluk çalışmaları ile de adından sıkça söz ettiren Yıldız İşletme Kulübü, konser gelirinin Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’ne bağışlanacağı bir yardım konseri düzenliyor.

1982’den beri birçok farklı sesi bünyesinde barındıran Ezginin Günlüğü grubu, şimdiki kadrosu Eylem Atmaca, Murat Kurt, Cafer İşleyen, Nadir Göktürk, Erkan Gürer ve Cem Gezginti ile Davutpaşa Kampüsü Kongre Merkezi’nde dillerden düşmeyen şarkılarını seslendirecek.

Aşk Bitti, Seni Düşünmek Güzel Şey, Eski Arkadaş, Martı, Gemi, Ebruli, Kadıköy ve Siyah Gözler gibi eserleri ile gençlerin gönlüne taht kuran grubun konseri, 19 Aralık Perşembe günü saat 19:00’da YTÜ Davutpaşa Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Konser geliri Türkiye Omurilik Felçliler Derneği’ne bağışlanacak olan etkinliğin biletleri, üniversitenin çeşitli yerlerine kurulan Yıldız İşletme Kulübü stantlarından temin edilebilecek.

Kaynak: iha