İstanbul’da oyunu en çok arttırarak ilçeler arasında şampiyon olan ve seçimi tekrar kazanan Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu mazbatasını aldı. Daha sonra belediyeye giden Tevfik Göksu, personeli tarafından kapıda alkışlarla karşılandı.

İstanbul’da en yüksek oy alan ilçeler arasında yer alan Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu ve belediye meclis üyeleri mazbatasını ilçe seçim kurulundan aldı. Kalabalık bir grup tarafından karşılanan Tevfiik Göksu, vatandaşların ilgisini karşılıksız bırakmadı.

İlçe seçim kurulu başkanından mazbatasını alan Göksu, “Esenler seçerek bizim hizmetlerimizi ödüllendirmiş oldu. Gerçekten teşekkür ediyorum. İnşallah Eseneler’de daha heyecanlı bir dönemi başlatacağız. İnşallah Esenler’in bu dönemde fiziki sıkıntılarını bitirmiş olacağız. İstanbul’da oyunu en çok arttıran ilçe belediyesi olduk. Büyükşehirde tulum çıkartan iki ilçeden bir tanesiyiz. Bu da bizi mutlu etti. Esenler halkı vefalıdır, onlara çok teşekkür ediyoruz“ dedi.

Daha sonra belediyeye geçen Tevfik Göksu’yu burada personeli alkışlarla karşıladı. Çocuklar ile konuşan Tevfik Göksu, yaşlılar ile yakından ilgilendi. Personeline ve kendisine yardımcı olan herkese teşekkür eden Göksu, alkışlar eşliğinde makamına uğurlandı.

Kaynak: iha