ASSİSTT çalışanları ramazan ayında yardıma muhtaç aileleri unutmadı. Erzincan genelinde yaşayan ve destek bekleyen aileler için kampanya düzenleyen ASSİSTT çalışanları toplanan nakdi yardımlar ile gıda maddelerinden oluşan paketler hazırlayarak, destek bekleyen ailelerin yüzünü güldürdü. 

ASSİSTT Erzincan Operasyonu'nda görev yapan tüm birimlerin desteklediği proje ilk olarak Devlet Demir Yolları Çağrı Merkezi Projesi'nde uygulandı. Çalışanların tam destek verdiği kampanyada toplanan nakdi yardım gıda paketlerine dönüştürüldü. Projenin elde ettiği başarının ardından 

bin 550 kişinin katılımı ile kampanya genişletildi. Proje kapsamında ASSİSTT genelinde toplanan yardım sahiplerine teslim edildi. Konu hakkında bilgilendirme yapan ASSİSTT yetkilileri, ramazan ayının manevi iklimi ile birlikte asistanlardan böyle bir talep geldiğini ve ihtiyaçlı ailelerin tespiti, paketin içeriğinin belirlenmesi, yardımın toplanması ve tesliminde asistanların hep ön planda heyecanla çalıştıklarını söyleyerek emeği geçenlere teşekkür ettiler.
Editör: Doğu Gazetesi