Erzincan Polis Meslek Yüksekokulu'nun yapımı devam eden yeni binasında incelemelerde bulunan Bakan Yıldırım, daha sonra Çukurkuyu Belde Belediye Başkanı Adnan Delikanlıoğlu'nun oğlu Uğur Delikanlıoğlu ve Kübra Sevinç'in düğününe katıldı.

Çukurkuyu Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleşen düğünde, çiftin nikahını Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır kaydı.

Çiftin nikah şahitliği yapan Yıldırım, "Gençler, evlilik uzun ince bir yol. Bu yola girdiniz ama merak etmeyin, bu yolları sizin için genişlettik, uzun duble bir yol yaptık. Onun için bundan sonra işiniz biraz daha kolay olacak. Sevgiyle, dayanışmayla bir ömür boyu mutluluk içerisinde bu yolculuğu sürdüreceksiniz" diye konuştu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 3 çocuk tavsiyesini hatırlatan Bakan Yıldırım, 3 çocuk sözünü aldıktan sonra aile cüzdanını geline teslim etmek üzere damada verdi.

Çiftin nikah şahitliğini, Bakan Yıldırım'ın yanı sıra Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir, AK Parti Erzincan Milletvekilli Sebahattin Karakelle, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, İl Emniyet Müdürü Mustafa Eleman ve AK Parti İl Başkanı Cemalettin Başsoy yaptı.

Bakan Yıldırım, nikahın ardından, "Milli İradeye Saygı Mitingi"ne katılmak üzere karayoluyla Erzurum'a gitti.
Editör: Doğu Gazetesi