Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalı’nda uzun yıllar görev yaptıktan sonra emekli olan Erzincanlı Prof. Dr. Cemal Aytemiz, Vali Selman Yenigün’ü makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette, 1979 yılından itibaren uzun yıllar klinik direktörlüğü yaptığını ifade eden Prof. Dr. Cemal Aytemiz, “Erzincanlı olarak Erzincan’da daha önce üsteğmen olarak görev yapmıştım. GATA’da plastik cerrah olarak ve klinik direktörü olarak uzun yıllar görev yaptım. Buradan emekli olduktan sonra özel hastanelerde de çalıştım. Bir Erzincanlı olarak Erzincan’da bulunmaktan dolayı çok mutluyum” dedi.
        Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Vali Selman Yenigün; Prof. Dr. Cemal Aytemiz'e Erzincan’ın yetiştirdiği önemli isimlerden olduğunu belirterek emeklilik hayatında sağlık ve mutluluklar diledi.
 Ziyaretin sonunda Prof. Dr. Cemal Aytemiz, Valimiz Sayın Selman Yenigün’e kendisinin kaleme aldığı “1939 Erzincan Depremi ve Yeni Şehir Fay Hattı Üzerine Nasıl Kuruldu?” adlı kitabını Valimiz Sayın Selman Yenigün’e hediye etti.
Editör: Doğu Gazetesi