Yapılan ziyarette Erzincanspor Yönetimi’ni Erzincan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Oktay Kılınç ve cemiyet üyeleri karşıladı. Erzincanspor Kulüp Başkanı Kenan Bektaş, Erzincanspor’un geçmişten beri birçok sıkıntı atlattığını ancak hiçbir zaman camianın kapanmadığını söyledi.
ERZİNCANSPOR’A DESTEK VERİLMESİ GEREKİYOR
Erzincanspor Kulüp Başkanı Kenan Bektaş, kulübün son zamanlarda zorluklar içerisinde ayakta kalmaya direnirken birilerinin, sırf egolarını tatmin etmek için kulübün kapanmasını istediklerini iddia ederek; “Bunların demesi ile Erzincanspor kapanmayacak. Erzincanspor’u sevenler Erzincanspor’a destek verdikleri takdirde bütün sıkıntılara rağmen Erzincanspor’un ayakta kalması için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Hatalarımız olmuştur. Yapılan hatalara gelen eleştirileri de saygı ile karşılıyoruz. Yeşil sahalarda kırmızı siyah formayı görmek bizlere guru veriyor. Gönül ister ki daha da üst liglere çıkalım. Bizim bütün çabamız bu yönde. Ama üst liglere çıkabilmek kolay olmuyor. Herkesin bu takıma destek vermesi gerekiyor. İnşallah önümüzdeki günlerde Erzincansporu layık olduğu yerlerde görürüz. Erzincan da bulunan basın mensuplarına ayrıca teşekkür ediyorum. Onlar her zaman bize destek çıktı ve her konuda bize yardımcı oldular. Bu bizim için çok önemli. Bizlerden desteklerini esirgemeyen Erzincan da faaliyet gösteren basın kuruluşlarına desteklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.
Erzincan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Oktay Kılınç ise kırmızı siyahlı formanın her zaman bir adım daha ileri çıkabilmesi için üzerimize düşeni bugün ve bundan sonraki günlerde de yapacaklarını söyledi. Kılınç; “Erzincanspor Kulübü şehrimizin ismini taşıyan bir spor kulübü. Büyük köklü bir camia. Zaman zaman bir sıkıntılar yaşıyor. Bunların başında ekonomik sıkıntılar geliyor. Paranın olmadığı yerde takımın ileri gidebilmesinde yönetimin ne kadar zorluk çektiğinin farkındayız. Erzincan Basını olarak Erzincan’da faaliyet gösteren bütün spor dallarına vermiş olduğumuz desteği Erzincanspor Kulübü’ne de vermeye devam edeceğiz. Biz her zaman isteriz ki Erzincanspor daha iyi yerlere gelsin. Biz yönetimin bunun için çaba sarf ettiğinin farkındayız. İsteriz ki Erzincanspor layık olduğu yerlere gelir. Biz bunun için elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Erzincanspor Kulüp Başkanı Kenan Bektaş, Erzincan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Oktay Kılınç’a 24 numaralı Erzincanspor forması hediye etti. 
Editör: Doğu Gazetesi