25 Temmuz gecesi Köydeki Ahırın önünde çevrili bulunan Ağıldan 6 inek 1 tosun çalındığını Jandarmaya bildiren Kemal Yıldırım. Ben hayvanlarımı severek okşarken Hayvanları Ağıldan çıkarıp götüren Hırsızlar sopalarla döverek götürmüşler. Hayvanlara vurdukları sopaların kırıklarını bulduk. Çalınan İneğimin birisi Hırsızlardan kaçarak tekrar geri geldi. Fakat 5 süt ineğimden 1 tosunumdan hala hiçbir haber alamadık.

İneklerinin çalınmasıyla hayatının karardığını, başka iş yapmadığını, Üniversiteye giden Kızını artık okutamayacağını hatta diğer Orta Öğrenime gidenleri de okutamayacağını söyleyen Bağıştaşı Kemal Yıldırım.

İnekleri Krediyle aldım bu sene Kış uzun sürdü yem arpalarını da krediyle aldım. İneklerin Sütüyle ailemi geçindiriyor Çocuklarımı okutuyordum. Ne işim var ne bağım bahçem nede başka gelirim eğer ineklerimi bulamazsam Çocuklarımın Okul Hayatları bitecek,  buna da çok üzülüyorum diyen Kemal Yıldırım.

5 İneğim Açık Kahverengi Montofon ırkından numaralı ve Küpeli 1 tosunumda Alnı Kırmızı beyaz Simenta ırkından olup, numaralı ve Küpelidir.

İNEKLERİME BULANLARA KIŞ PEYNİRLERİ BENDEN

İneklerimi ister Jandarma ister Polis ister vatandaş bulsun kim bulursa yıllık Peynirlerini armağan olarak vereceğini söyleyen gariban köylü.

Günlerdir köyleri Hayvan Pazarlarını araştırıp duruyoruz, inanıyorum ki vicdanı olanlar başarılı güvenlik güçlerimiz hırsızları tez zamanda yakalarlar beni mağduriyetimden kurtarırlar.

 Vicdanı olan yerini bilen veya görenlerin en yakın güvenlik birimlere söylemelerini. Hırsızlık malından süt içilemeyeceğini, Bu mübarek Ramazan ayında çalınan malın kesilmesinin günah olduğunu söylerken, yoksa çocuklarımın hayatı bitecek diye herkesten ilgi destek beklemekteyim dedi.

Editör: Doğu Gazetesi