Kendi aralarında kermes düzenleyen öğrenciler, kermesten elde ettikleri geliri Türk Kızılay'ı Erzincan Şubesi'ne bağışladı. 

İMKB Nevzat Ayaz Fen Lisesi öğrencileri kendi aralarında düzenledikleri kermesten elde ettikleri para ile Kızılay'a nakdi yardımda bulundu. Öğrenciler, kermesten elde edilen 600 TL'yi, Kızılay Erzincan Şube Başkanı Halim Ferit Bayata'ya teslim etti. Öğrencilerin yaptığı kampanyanın duyarlı bir çalışma olduğunu belirten Kızılay Şube Başkanı Bayata, öğrencilere Kızılay'a verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti. 

Türk Kızılayı'nın ihtiyaç sahibi vatandaşların sürekli yanında olduğunu, yangın, sel, doğal afet ve yardıma muhtaç kişilere yardım ettiğini yineleyen Bayata, "Türk Kızılay'ı dünyanın her noktasında ki ihtiyaçlı kişilere yardım elini uzatmak için çalışıyor. Bizler de Erzincan Şubesi olarak, ilimizdeki insanlara Kızılay'ın yardım elini ulaştırıyoruz ve onlara destek olmaya çalışıyoruz. Bizim bu desteklerimize yardımcı olan kurum, kuruluş ve kişilere de teşekkür ediyoruz. Öğrencilerin bu duyarlı davranışı bizleri gururlandır. Kendilerine teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu. 

Öğrenciler de Kızılay'ın doğal afetlerde ve muhtaç kişilere yardım noktasında sürekli toplumun yanında olduğunu vurgulayarak, "Bizler de Kızılay'ın yanındayız ve onlara destek olacağız." ifadelerini kullandı. 
Editör: Doğu Gazetesi